TAG Heuer

TAG Heuer a fost fondată în 1860 de către Edouard Heuei, din Saint-Imier, Elveția. Cunoscut inițial ca Uhrenmanufaktur Heuer AG (Heuer Watchmaking Inc.), Edouard a brevetat primul său cronograf în 1882. În 1914, compania a lansat primul cronograf cu coroana la ora 12 (adaptat din cronografiile de ceasuri de buzunar anterioare). Nu a trecut mult timp până când fiul lui Heuer, Charles-Auguste, a intrat în afacere și în 1916 a introdus primul cronometru exact la 1/100 din secundă, Mikrograful. În 1985, compania holding TAG a achiziționat compania, care a devenit „TAG Heuer”. Ulterior, a fost achiziționat de conglomeratul francez de lux LVMH în 1999, iar veteranul industriei, Jean-Claude Biver, a fost director general de ani de zile.

TOP Share

Casio G-Shock B5000D – pareri si preturi

Casio G-Shock B5000D - pareri si preturi - Există puține ceasuri atat iconice precum Casio G-Shock. Este recunoscut și apreciat în întreaga lume pentru funcționalitatea, caracterul practic și robustețea sa. Aceste ceasuri sunt construite pentru a rezista,...

Citeste mai departe

Cele mai noi articole

Pasionat de ceasuri de mana? Doriți să primiți notificări cu privire la cele mai recente articole? Nu, multumesc. Da, vreau!