Ceas Casio OUTGEAR AW-82D-1AVES

288,99 lei

MERGI LA MAGAZIN

Description

Ceas Casio OUTGEAR AW-82D-1AVES

Model dedicat impatimitilor de vanatoare si pescuit, acest ceas vine la pachet cu foarte multe functii: cronometreaza, are trei alarme, arata fazele lunii, iti arata cat de propice este momentul pentru pescuit, iar indicatoarele si marcajele cu NEOBRITE raman luminoase pentru o lunga durata. Pe langa toate acestea, aspectul sau il duce in categoria ceasurilor casual, care pot fi purtate fara probleme si prin oras, nu numai la padure.

Brand: Casio

Magazin online: WatchShop.ro

Echipa noastră de oameni pasionați caută întotdeauna o oportunitate de a explica fiecare aspect al „Haute Horlogerie” – indiferent dacă este fabricat de branduri de ceasuri cunoscute, care sunt în afaceri de secole sau de producătorii de ceasuri artizanali. Pe lângă noutățile despre ceasuri, vă oferim și recenzii, articole relevante din punct de vedere istoric și explicații tehnice aprofundate din perspectivele noastre tehnice.

De pe VreauCeas.ro afli totul despre ceasuri, istoria brandurilor, ce modele noi se lanseaza si iti oferim si un ghid de cumparaturi, pentru ca tu sa stii totul despre ceasuri de mana.

 

Additional information

Brand