Ceas Lorus by Seiko FASHION RG226KX-9

444,99 lei

MERGI LA MAGAZIN

Description

Ceas Lorus by Seiko FASHION RG226KX-9

Ceasul de dama Lorus by Seiko FASHION RG226KX-9 este un model care emana rafinament. Este precis, are la baza un mecanism quartz. Markerii ora sub forma de insertii sclipitoare, ii confera o nota de pretiozitate. Cadranul ceasului Lorus by Seiko FASHION RG226KX-9 este protejat de un geam din cristal mineral. Atat bratara cat si carcasa sunt din otel inoxidabil placat PVD, prezinta o mare rezistenta in timp. Se inchide cu o catarama tip bijuterie. Ceasul Lorus by Seiko FASHION RG226KX-9 isi gaseste locul in colectia doamnelor si domnisoarelor pasionate de fashion. Este disponibil si in alte combinatii de culori, verifica si celelalte variante!

Brand: Lorus by Seiko

Magazin online: WatchShop.ro

Echipa noastră de oameni pasionați caută întotdeauna o oportunitate de a explica fiecare aspect al „Haute Horlogerie” – indiferent dacă este fabricat de branduri de ceasuri cunoscute, care sunt în afaceri de secole sau de producătorii de ceasuri artizanali. Pe lângă noutățile despre ceasuri, vă oferim și recenzii, articole relevante din punct de vedere istoric și explicații tehnice aprofundate din perspectivele noastre tehnice.

De pe VreauCeas.ro afli totul despre ceasuri, istoria brandurilor, ce modele noi se lanseaza si iti oferim si un ghid de cumparaturi, pentru ca tu sa stii totul despre ceasuri de mana.

 

Additional information

Brand