Sale!

Ceas Orient CLASSIC DESIGN FUG1R002B6 Modern Styling

642,63 lei

Descriere

Ceas Orient CLASSIC DESIGN FUG1R002B6 Modern Styling

Ceasul barbatesc Orient CLASSIC DESIGN UG1R002B Modern Styling este un model realizat in linii simple, care nu se demodeaza in timp datorita designului clasic. Dispune de un mecanism quartz, are o precizie de +/-20 secunde pe luna. Markerii ora de culoare argintie de pe fundalul negru confera o lizibilitate perfecta. In dreptul orei 3 este plasata o caseta care indica data si o caseta care indica ziua saptamanii. Ceasul Orient CLASSIC DESIGN UG1R002B Modern Styling este un accesoriu subtil dar cu impact, se potriveste atat la tinutele clasice cat si la cele elegante. Verifica si celelalte variante disponibile ale ceasului Orient CLASSIC DESIGN UG1R002B Modern Styling.

Brand: Orient

Magazin online: WatchShop.ro

Echipa noastră de oameni pasionați caută întotdeauna o oportunitate de a explica fiecare aspect al „Haute Horlogerie” – indiferent dacă este fabricat de branduri de ceasuri cunoscute, care sunt în afaceri de secole sau de producătorii de ceasuri artizanali. Pe lângă noutățile despre ceasuri, vă oferim și recenzii, articole relevante din punct de vedere istoric și explicații tehnice aprofundate din perspectivele noastre tehnice.

De pe VreauCeas.ro afli totul despre ceasuri, istoria brandurilor, ce modele noi se lanseaza si iti oferim si un ghid de cumparaturi, pentru ca tu sa stii totul despre ceasuri de mana.

 

Additional information

Brand