Ceas Zeppelin 100 YEARS 8680-3

1.454,99 lei

Descriere

Ceas Zeppelin 100 YEARS 8680-3

Ceasul barbatesc Zeppelin 100 YEARS 8680-3 este creat pentru cei care isi doresc un model realizat in stilul casual – clasic. Are un mecanism quartz, recunoscut pentru precizia sa, si un display analog cu marcaje de tip linii si cifre arabe. Este dotat cu functiile cronograf, cronometru si o caseta data in dreptul orei 4. Cureaua maro inchis, din piele, are o cusatura decorativa de culoare alba. Nota de unicitate a ceasului Zeppelin 100 YEARS 8680-3 este data de detaliile decorative de pe fundalul bej, precum si de forma aparte a aratatoarelor. In medii intunecate, ceasul Zeppelin 100 YEARS 8680-3 confera o vizibilitate maxima, dispune de functia de iluminare a cadranului. Acest model se adreseaza persoanelor cu un stil de viata modern, se preteaza atat la tinutele de zi cu zi cat si la cele pentru evenimente formale.

Brand: Zeppelin

Magazin online: WatchShop.ro

Echipa noastră de oameni pasionați caută întotdeauna o oportunitate de a explica fiecare aspect al „Haute Horlogerie” – indiferent dacă este fabricat de branduri de ceasuri cunoscute, care sunt în afaceri de secole sau de producătorii de ceasuri artizanali. Pe lângă noutățile despre ceasuri, vă oferim și recenzii, articole relevante din punct de vedere istoric și explicații tehnice aprofundate din perspectivele noastre tehnice.

De pe VreauCeas.ro afli totul despre ceasuri, istoria brandurilor, ce modele noi se lanseaza si iti oferim si un ghid de cumparaturi, pentru ca tu sa stii totul despre ceasuri de mana.

 

Additional information

Brand