Ceas Zeppelin LZ129 HINDENBURG 7036-1

1.354,99 lei

MERGI LA MAGAZIN

Description

Ceas Zeppelin LZ129 HINDENBURG 7036-1

Ceasul barbatesc Zeppelin LZ129 HINDENBURG 7036-1 este creat pentru cei care isi doresc un model realizat in stilul casual – elegant. Are un mecanism quartz, recunoscut pentru precizia sa, si display analog cu marcaje de tip cifre arabe. Cureaua din piele are o cusatura decorativa de culoare gri. Ceasul barbatesc Zeppelin LZ129 HINDENBURG 7036-1 are o carcasa rezistenta, din otel inoxidabil. Cadranul este protejat de un geam din cristal hesalite. In subcadran separat, in dreptul orei 3 este un indicator pentru data, iar in dreptul orei 9 un indicator pentru ziua saptamanii. Dincolo de scopul practic de a arata ora, ceasul barbatesc Zeppelin LZ129 HINDENBURG 7036-1 ofera eleganta si stil tinutelor tale, devenind astfel un accesoriu de nelipsit.

Brand: Zeppelin

Magazin online: WatchShop.ro

Echipa noastră de oameni pasionați caută întotdeauna o oportunitate de a explica fiecare aspect al „Haute Horlogerie” – indiferent dacă este fabricat de branduri de ceasuri cunoscute, care sunt în afaceri de secole sau de producătorii de ceasuri artizanali. Pe lângă noutățile despre ceasuri, vă oferim și recenzii, articole relevante din punct de vedere istoric și explicații tehnice aprofundate din perspectivele noastre tehnice.

De pe VreauCeas.ro afli totul despre ceasuri, istoria brandurilor, ce modele noi se lanseaza si iti oferim si un ghid de cumparaturi, pentru ca tu sa stii totul despre ceasuri de mana.

 

Additional information

Brand