Ceasuri Diesel – TOP 21 cele mai dorite modele

Ceasuri Diesel – TOP 21 cele mai dorite modele – Creatorul brandului Diesel este Renzo Rosso, designer italian nascut in 1955 la Brugine Padova, Italia. Dupa ce a urmat o scoala de design, Rosso a format impreuna cu alti designeri Genesis Group, creand brandul Diesel la Molvena in anul 1978.
Diesel este un brand care a aparut cu 21 de ani in urma, iar astazi este una dintre cele mai inovatoare companii producatoare de articole vestimentare si accesorii, din lume. Diesel este prezent in peste 80 de tari, cu peste 10.000 de puncte de vanzare si aproape 50 de magazine proprii. Principala forta creatoare din spatele succesului mondial al marcii Diesel, Renzo Rosso, a fost desemnat printre cele mai importante 100 de personalitati ale lumii, care pot contribui la conturarea noului mileniu.

Ceasuri Diesel

Diesel se caracterizeaza prin dinamism, inovatie, stil personal si provocare. In ciuda evolutiei extraordinare a brand-ului, filozofia Diesel ramane aceeasi ca la crearea brand-ului in 1978 de catre Renzo Rosso: abordarea lumii ca pe o macro-cultura, unitara si fara frontiere, sustinuta de un brand caracterizat de pasiune si individualism. Diesel se adreseaza oamenilor care isi urmeaza propriul drum in viata, celor care doresc sa isi exprime stilul individual si prin modul in care se imbraca.
Campaniile accentueaza misterul si provoaca publicul sofisticat la intelegerea mesajului ascuns. Pozitiv sau negativ, dar mereu unic, curajos si independent!
Lasand in trecutul sau campanile publicitare in care totul era expus cu cinism, precum si sloganul “FOR SUCCESSFUL LIVING”, Diesel intra intr-o noua etapa a evolutiei sale.
DIESEL GOES BLACK TO ITS ROOTS, cu un nou logo – Diesel Black Label – deschizand poarta catre mister si intriga, prezentandu-ne o lume suprarealista, cu povesti controversate si personaje mitologice. O lume cu intrebari fara raspuns, in care orice interpretare poate fi corecta.
Diesel detine licenta pentru urmatoarele grupuri de produse: imbracaminte, jeansi, incaltaminte, accesorii, lenjerie intima, bijuterii, ceasuri de lux, posete, ochelari, parfumuri.
Diesel este cu adevarat o organizatie internationala. Din sediul sau din Molvena, acesta conduce 17 filiale din Europa, Asia si America. Este acum prezent in peste 80 de tari, in 5.000 de puncte de vanzare, incluzand 360 de magazine monobrand.

Ceasuri Diesel

Caracteristici Ceasuri Diesel:

Carcasa: otel inoxidabil placat sau nu;
Geam: mineral;
Cadran: afisaj ana-digi sau digital pentru unele modele;
Curea: piele, silicon;
Bratara: otel inoxidabil (placat PVD la unele modele);
Mecanism: quartz si automatic Ronda, Seiko, Miyota;
Rezistenta la apa: 5, 10 atm/bar;
Functii: cronograf, indicator retrograd, tahimetru, alarma.

Ceasuri Diesel – TOP 21 cele mai dorite modele

topwatch.ro
Ai cumparat acest ceas? Spune-ne parerea ta despre el

Comentariul tau

VreauCeas.ro
Logo