Ceasuri elegante pentru barbati – 10 optiuni sub 1000 RON

Ceasuri elegante pentru barbati – sunt ceasuri de mana clasice, elegante, simple și curate. Adesea au un cadran simplu alb, cu indicatori doar o oră și minut. Și absolut nimic altceva.

Timpurile s-au schimbat, iar ceasul elegant de azi poate fi puțin mai mult decât atât. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui ceas care să se potrivească ținutei tale elegante, un ceas simplu, curat, subțire și cu o bratara din piele nu este niciodată o idee proastă.
Multi, cand spun ceasuri elegante se gandesc la ceasuri de lux, insa nu este neaparat nevoie sa cheltuiti o avere pentru un astfel de ceas.

Vă puteți cumpara un ceas elegant sub 1000 RON. Și în acest articol vă voi arăta câteva dintre cele mai bune opțiuni din magazinele online romanesti.

Ceas barbatesc Fossil FS5447 The Minimalist

Ceasuri elegante pentru barbati

Ceasul original bărbătesc Fossil FS5447, din colecția Minimalist, face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea negru. Diametrul carcasei este de 44 mm, iar grosimea de 8 mm. Ceasul Fossil FS5447 are curea de piele de cualoare negru şi cadranul analog de culoare negru, acoperit de un geam din cristal mineral. Rezistent la apă până la o adâncime de 50 m (5 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră, minut, secundă. Țara de origine a mecanismului este Japonia.

Ceas bărbătesc Orient Classic RA-AP0003S10B

Ceasuri elegante pentru barbati

Ceasul original bărbătesc Orient RA-AP0003S10B, din colecția Classic, face parte din categoria ceasurilor Elegant. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 41 mm, iar grosimea de 12 mm. Ceasul Orient RA-AP0003S10B are curea de piele de culoare maro şi cadranul analogic de culoare crem, acoperit de un geam din cristal mineral. Rezistent la apă până la o adâncime de 30 m (3 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: dată, oră, minut, secundă. Țara de origine a mecanismului este Japonia.

Ceas bărbătesc Emporio Armani Classic AR1692

Ceasuri elegante pentru barbati

Ceasul original bărbătesc Emporio Armani AR1692, din colecția Classic, face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 41 mm, iar grosimea de 10 mm. Ceasul Emporio Armani AR1692 are curea de piele şi cadranul analog, acoperit de un geam din cristal mineral. Rezistent la apă până la o adâncime de 50 m (5 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: dată, oră, minut, secundă.

Ceas barbatesc Hugo Boss 1513543 Classic

Ceas original Clasic Hugo Boss din colecția Companion. Accesoriu ideal pentru bărbați cu cadranul analog iar forma carcasei rotundă. În carcasa rezistentă, înaltă de 11 mm, fabricată din oțel inoxidabil, găsiți un mecanism quartz (baterie) care completează cadranul de 42 mm, care este protejat de geam mineral. După cum vedeți carcasa este argintie, cadranul de culoare negru și brățara negru. Din punct de vedere al materialului brățara din piele naturala și lungimea 225 mm, se poate adjusta cu ușurință în funcție de circumferința mâinii. Ceasul dispune de rezistență la apă 5 ATM.

Ceas Orient ESTEEM II FAG02005W0 Automatic

Ceasuri elegante pentru barbati
Ceasuri elegante pentru barbati

Ceasul original bărbătesc Orient FAG02005W0, din colecția Classic, face parte din categoria ceasurilor Elegant. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 41 mm, iar grosimea de 13 mm. Ceasul Orient FAG02005W0 are curea de piele de culoare negru şi cadranul analogic de culoare gri, acoperit de un geam din cristal mineral. Rezistent la apă până la o adâncime de 50 m (5 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră, minut, secundă. Țara de origine a mecanismului este Japonia.

Ceas bărbătesc Seiko SGEG99

Ceasul original bărbătesc Seiko SGEG99 face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 40 mm, iar grosimea de 7 mm. Ceasul Seiko SGEG99 are curea de piele şi cadranul analog, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: dată, oră, minut, secundă.

VREAUCEAS.RO RECOMANDA
Orient FAG02001B0 Automatic Classic

Ceas Daniel Wellington CLASSIC 0107DW Sheffield

Ceasuri elegante pentru barbati

Ceasul original bărbătesc Daniel Wellington 0107DW, din colecția Sheffield, face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 40 mm, iar grosimea de 6 mm. Ceasul Daniel Wellington 0107DW are curea de piele şi cadranul analog, acoperit de un geam din cristal mineral. Rezistent la apă până la o adâncime de 30 m (3 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră, minut.

Ceas barbatesc Skagen SKW6401

Ceasuri elegante pentru barbati

Ceasul original bărbătesc Skagen SKW6401, din colecția Signatur, face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 40 mm, iar grosimea de 8 mm. Ceasul Skagen SKW6401 are curea de piele şi cadranul analog, acoperit de un geam din cristal mineral. Rezistent la apă până la o adâncime de 50 m (5 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră, minut, secundă.

Ceas barbatesc Seiko Automatic SRPC21K1

Ceasuri elegante pentru barbati

Ceasul original bărbătesc Seiko SRPC21K1, din colecția Automatic, face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea . Diametrul carcasei este de 42 mm, iar grosimea de 13 mm. Ceasul Seiko SRPC21K1 are curea de piele de culoare albastru şi cadranul analog de culoare albastru, acoperit de un geam din cristal hardlex. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: dată, oră, minut, secundă.

Ceas barbatesc Orient Classic RA-KV0405S10B

Ceasuri elegante pentru barbati

Ceasul original bărbătesc Orient RA-KV0405S10B, din colecția Classic, face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea . Diametrul carcasei este de 42 mm, iar grosimea de 12 mm. Ceasul Orient RA-KV0405S10B are curea de piele de culoare negru şi cadranul analog de culoare gri, acoperit de un geam din cristal mineral. Rezistent la apă până la o adâncime de 50 m (5 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: dată, oră, minut, secundă, cronograf. Țara de origine a mecanismului este Japonia.

Scroll To Top