Ceasuri Festina pentru barbati

Ceasuri Festina pentru barbati – Festina a atins un succes remarcabil prin producerea de ceasuri de inalta calitate cu design universal, ce trece dincolo de trend-urile din moda. Festina are la baza o serie de principii impartasite de oricine, indiferent de nationalitate sau cultura: cum ar fi emotiile si valorile universale precum dragostea, libertatea, pasiunea si de ce nu, atractia.

Ceasuri Festina pentru barbati


Ceasurile Festina pot genera pasiune autentica prin intermediul unei game extinse de produse dedicate consumatorului in cautarea calitatii si modernismului. Fiecare colectie este universala, versatila si moderna; fiecare ceas este de cea mai buna calitate.
Sinonim cu eleganta si functionalitatea, stilul si spiritul sportiv, Festina este un ceas adresat celor carora le place confortul in aceeasi masura ca si aspectul. Nu sunt ceasuri de lux, dar sunt mereu in trand si superb construite.


Principalele cinci caracteristici Festina: calitate, pret, tehnologie, design si reputatie.

Caracteristici Ceasuri Festina pentru barbati:

Colectia de Ceasuri Festina pentru barbati cuprinde o gama extinsa de modele, de la sport la clasic, de la fashion la elegante.
Materiale: otel inoxidabil, titan, placaj auriu sau doua nuante (PVD – depunere fizica de vapori). Unele modele sunt echipate cu bratara din ceramica sau combinatie ceramica-otel.
Ceasurile din colectia Festina Oro sunt din aur de 18 carate.
Mecanisme: majoritatea mecanismelor sunt Miyota (japoneze). Exista si o colectie a carei ceasuri sunt echipate cu mecanisme elvetiene.
Curea piele sau cauciuc. Bratara metalica. Unele modele imbina otelul inoxidabil polisat si mat.
Unele modele prezinta bezel rotativ.
2 ani garantie internationala.
Rezistenta la apa intre 3, 5 si 10 ATM.

topwatch.ro

Ai cumparat acest ceas? Spune-ne parerea ta despre el

Comentariul tau

VreauCeas.ro
Logo