Cel mai bun ceas Garmin pentru fitness

Să presupunem că ești genul de persoană care își ia în serios condiția fizică. Atât de mult încât ești mândru proprietar de lenjerie intimă specială impermeabilă la transpirație și o pereche de pantofi de alergare. Atunci ești exact genul de persoană pentru care este creat un ceas Garmin.

ceas Garmin

Cu mult mai mult decât un ceas inteligent multitasking, ceasurile Garmin sunt create pentru a vă maximiza performanța în nenumăratele activități sportive. Indiferent dacă lucrați pentru un semimaraton sau doriți să vă imbunatatiti conditia fizica, există un model creat pentru tine. Cu atât de multe dintre care să alegeți, nu este întotdeauna evident pentru care ar trebui să optați.

ceas Garmin

După ce am testat nenumărate ceasuri Garmin în ultimii ani, avem o idee expertă dacă sunteți cel mai potrivit pentru un Fenix, Forerunner sau chiar pentru Apple Watch-like Venu. Iată deci alegerea VreauCeas.ro a celui mai bun ceas Garmin pentru fiecare circumstanță.

  1. SmartWatch Garmin FENIX 6X PRO SOLAR 010-02157-21
ceas Garmin

Acesta este un ceas construit pentru aventurieri serioși. Seria Fenix 6 de la Garmin este foarte importantă în ceea ce privește caracteristicile, opțiunile de model și un design robust, care reușește în continuare să mențină lucrurile elegante. Fenix 6X este băiatul mare al colecției, marcând o ramă din oțel inoxidabil, o lentilă din cristal de safir pentru a întări afișajul și poate fi asociată cu bratari din piele, țesătură sau metal. Vă va urmări drumețiile, timpul petrecut pe pistă și vă va oferi o durata a bateriei ce tinde spre saptamani nu zil. Going Pro vă oferă și un player de muzică și hărți bogate în date pentru a vă ajuta să vă găsiți drumul spre casa.

SmartWatch Garmin FENIX 6X PRO SOLAR 010-02157-21

4549 RON
La comanda, in 15 zile
Curea QuickFit®
Lentile cu incarcare solara Power Glass™
Personalizare Connect IQ™
Monitorizare ritm cardiac
Senzor aclimatizare Pulse Ox
Serviciul Garmin Pay™

2. Garmin Forerunner 945

ceas Garmin

Luați toate caracteristicile pe care le găsiti pe ceasul Garmin Fenix și puneți-l într-o carcasă mai compactă și veți obține Forerunner 945. Construit pentru triatleti și pentru oricine petrece timp egal antrenându-se pe uscat și în apă, există o multitudine de caracteristici de urmărire sportivă și senzori la bord. Aceasta include un puls oximetru pentru a vă menține în siguranță în timpul sesiunilor de antrenament la înălțime mare. Există asistență îmbunătățită pentru sistemele de navigație care să vă urmărească în medii mai provocatoare, în timp ce hărțile colorate vă permit să explorați mai ușor împrejurimile și să vă întoarceți acasă. Are și o durată mare de viață a bateriei, ceea ce înseamnă că va trece mult timp înainte de a ajunge langa o priza.

SMARTWATCH FORERUNNER 945

2399 RON
Ceasul Forerunner® 945 este prevăzut cu funcțiile fiziologice cele mai avansate și cu hartă. Funcția Garmin Pay™ permite plata cumpărăturilor direct cu ceasul.

3. Garmin Venu

Dacă doriți să beneficiati de mai multă culoare în departamentul de afișare, Venu este singurul ceas din colecția Garmin care îl livrează. Ecranul AMOLED luminos poate rămâne 24/7 pentru a arăta statisticile de fitness, nivelurile de stres și antrenamentele animate axate pe consolidarea forței sau pe lucrul la flexibilitatea ta. Puterile sale de ceas inteligent sunt conduse de Garmin Pay și sunt, de asemenea, alăturate de un player de muzică conectat cu servicii de streaming, inclusiv Spotify. Este disponibil cu o gamă de rame diferite din oțel inoxidabil, inclusiv o opțiune din aur roz pentru a-și eleva exteriorul ceasului inteligent încă incontestabil sportiv.

Garmin Venu Blue Granite/Silver

1295 RON
Cea mai larga gama de functii de monitorizare a sanatatii de zi cu zi va urmareste nivelul de energie, Pulse Ox, respiratie, ciclul menstrual, stres, somn, ritm cardiac, hidratare si multe altele.

4. Garmin Vi­vomove Luxe 010-02241-21 18K Rose Gold

ceas Garmin

Când doriți senzația unui ceas tradițional care adaugă discret si inteligență, Vivomove este cel pe care îl doriți în viața voastră. Modelul Luxe vine în carcase de aur 24k și aur roz de 18k completate cu alegerea unei curele din piele sau plasă italiană. În spatele mâinilor analogice ale ceasului se află un ecran tactil care afișează informații precum notificările telefonului, numărul zilnic de pași și ritmul cardiac actual. După ce ați absorbit datele, mâinile vor reveni la locul lor pentru a-și desfășura activitatea de cronometrare într-un mod mult mai elegant decât majoritatea ceasurilor Garmin.

Garmin Vi­vomove Luxe 010-02241-21 18K Rose Gold

2110 RON 2344 RON
Antrenament de rezistenta, cardio si cu bicicleta eliptica, urcare scari, urcare etaje, canotaj de interior, yoga, Pilates si exercitii de respirat

5. Garmin Instinct Solar

Instinctul este fratele mai mic al lui Fenix și acum, cu puteri de încărcare solare adăugate, poate rămâne în viață peste o lună, absorbind razele solare. Împachetează senzorii cheie pentru a vă servi în calitate de partener în aer liber, inclusiv navigarea spre casă când ați terminat aventura. Urmărește alergări, înoată și multe altele, cu o multitudine de valori. Un nou mod de navigare vă va informa chiar și când vor veni valurile bune. Totul este înfășurat într-un design robust, standard militar, pentru a vă asigura că merge la distanță la fel ca puterile sale solare.

Garmin Instinct Solar Tactical Edition

1759 RON 2549 RON
Instinct a fost construit conform standardului militar S.U.A. 810 privind rezistenta termica, la socuri si la apa (evaluata la 100 de metri).

7. Garmin Forerunner 245

ceas Garmin

Modelul 245 aduce statistici importante în timpul și după alergări. Informațiile bazate pe ritmul cardiac, cum ar fi încărcarea antrenamentului și starea antrenamentului, vă vor asigura că nu exagerați. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă pregăti pentru o cursă, Garmin Coach vă va construi un plan suficient de inteligent pentru a vă adapta. Atunci când nu acumulezi kilometri, poți plăti drumul tău fără să-ți întinzi portofelul și îți va permite chiar să-ți faci pachetele de muzică și podcast-uri. Deci, mai multe motive pentru a lăsa acel telefon în urmă.

Garmin Forerunner 245

1099 RON 1699 RON
Acest ceas inteligent cu GPS va monitorizeaza statisticile, efectueaza calcule si afla totul despre performantele dvs., forma dumneavoastra de alergare, antrenamentul si chiar obiectivele dumneavoastra.
topwatch.ro
1 Comment
  1. […] În ceea ce privește capacitățile sale reale, Samsung Galaxy Active 2 se situează undeva deasupra unui tracker de fitness, dar clar sub un ceas sport complet, cum ar fi Garmin’s Fenix ​​6 Pro. […]

Comentariul tau

VreauCeas.ro
Logo