Fossil Tailor ES3713

Fossil Tailor ES3713 – Ceasul original de damă Fossil ES3713, din colecția Tailor, face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 35 mm, iar grosimea de 10 mm. Ceasul Fossil ES3713 are brățară de oțel inoxidabil şi cadranul analog, acoperit de un geam din cristal mineral. Rezistent la apă până la o adâncime de 50 m (5 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: dată, zi, oră, minut, secundă. Țara de origine a mecanismului este Japonia. Il poti asorta cu o jacheta bomber de dama.

Fossil Tailor ES3713

Ceasul Fossil TAILOR ES3713 este monocrom, culoarea auriu rose ii confera un aspect general deosebit. Cu acest model, tinutele tale casual si elegante vor fi remarcabile. Ceasul este realizat din materiale de calitate care asigura durabilitatea acestuia in timp. 

Informatii Generale
ColectieTailor
Anul aparitiei2014
StilCasual
TipCeas de dama
Tip displayAnalog
MecanismQuartz
Citire cadranLinii
LuminescentaAratatoare
Culoare cadranAuriu Rose
Material geamCristal mineral
Culoare carcasaAuriu Rose
Finisaj carcasaLucios
Material carcasaOtel inoxidabil
Diametru carcasa (mm)34
Forma carcasaRotunda
Grosime carcasa (mm)10
Finisaj cureaLucios
Material cureaOtel inoxidabil
Latime curea (mm)16
Culoare cureaAuriu Rose
IncuietoareCatarama tip fluture cu butoane laterale
Functii specialeAfisare data
Rezistenta la apa5 ATM
Fossil Tailor ES3713

Ceasul este nou, original, are manual de utilizare si cutie proprie si va fi vandut numai insotit de factura si de certificat de garantie.

Scroll To Top