Samsung Galaxy Active 2, in sfarsit un ceas Android excelent

Samsung Galaxy Active 2, in sfarsit un ceas Android excelent – În ciuda a ceea ce credeți, Apple nu a fost primul producător important care a creat un ceas inteligent. În 2013, Samsung i-a învins pe rivalii săi din Cupertino cu iconicul Galaxy Wear. Singura problema? A fost un ceas inteligent atât de prost incat a venit cu o cameră foto pe curea.

Samsung Galaxy Gear lansat in 2013

Șase ani și nenumărate articole de îmbrăcăminte marca Samsung mai târziu avem Galaxy Active 2 – un smartwatch excelent, mai bun decât oricare altul pe care îl puteți cumpăra pentru telefoanele Android.

Samsung Galaxy Active 2

Totuși, bazându-se pe o gramada de greșeli și eșecuri din trecut, Samsung a creat un ceas care merită purtat în fiecare zi. Cel puțin, asta am făcut în ultima lună, chiar dacă Samsung Galaxy Active 2 nu este lipsit de mici probleme.

Mai mult decât oricare alt producător de ceasuri inteligente, portabilele Samsung au trecut prin reproiectare după reproiectare. De cele mai multe ori reproiectarea fost în bine și acest lucru se vede în special cazul lui Active 2, care imbunatateste tot ceea ce a fost bun la precedentele Galaxy Watches.

Ca de obicei, acesta este un ceas inteligent realizat de Samsung, cu forma rotundă, la fel ca majoritatea ceasurilor tradiționale, un design mai elegant și mai elegant. Mai ales că Active 2 are un cadran rotativ care vă permite să glisați degetul în jurul marginilor sale pentru a naviga rapid între aplicații, notificări și altele asemenea. Este o inovație foarte elegantă, care elimină rama fizică rotativă, prezenta pe multe ceasuri Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy Active 2

Galaxy Active 2 se simte ca un ceas inteligent cu o identitate proprie, spre deosebire de oricare alt smartwatch care încearcă să imite aspectul gros al unui ceas cronograf sau al Apple Watch. Această senzatie se datoareaza si calitatii ridicată a afișajului său Super AMOLED de 1,4 inci, care este clar și ușor de citit, chiar și în condițiile meteorologice cele mai rele. Aveți și opțiunea de a face afișajul Active 2 sa fie mereu aprins. Având în vedere că acest ceas inteligent vă oferă încă două zile de utilizare înainte de a solicita o reîncărcare, am spune că acesta este un compromis echitabil.

Preturi valabile la data de:January 11, 2021 9:17 pm

Deși Active 2 este suficient de prezentabil, unul dintre “defectele” lui este că ca nu iese in evidenta prin nimic, mai ales cu cureaua din silicon pe care probabil o veți cumpăra cu el. Alternativele din piele sunt si ele disponibile. Există, de asemenea, opțiunea de a o cumpăra în dimensiuni de 40 mm sau 44 mm, în funcție de preferințe.

In ceea ce priveste estetica, Samsung a evoluat enorm în ultimii ani, nu același lucru se poate spune despre numărul de aplicații disponibile pentru dispozitivele sale portabile. Active 2 rulează pe sistemul de operare exclusiv al producătorului coreean Tizen. Dincolo de Spotify, Uber și UnderArmour’s Map My Run, va trebui să vă bazați pe propriile aplicații Samsung pentru vreme, mesaje și trackingul pentru fitness. Asta înseamnă că nu ai Strava, nici Streaks, nici CityMapper.

Uneori, acest lucru nu este deloc o problemă – o aplicație meteo este o aplicație meteo, idiferent cum ar fi ea. În alte cazuri, este o adevărată rușine. Pentru noi, cea mai mare problema a fost lipsa aplicației Maps, astfel încât să putem căuta indicații de orientare într-un loc necunoscut, fără a fi nevoie să vă agitați în mod constant smartphone-ul.

Atâta timp cât vă puteți trece cu vederea peste acest neajuns, acesta nu ar trebui să fie un dealbreaker. Sistemul de operare Tizen în sine este extrem de simplu și rapid de utilizat, așa că tinde să facă lucrurile destul de bine si de rapid. Cel mai important, puteți primi tot felul de notificări la încheietura mâinii, indiferent din ce aplicație provin.

De asemenea, capacitățile de fitness ale Samsung sunt perfect decente.

Samsung Galaxy Active 2

În ceea ce privește capacitățile sale reale, Samsung Galaxy Active 2 se situează undeva deasupra unui tracker de fitness, dar clar sub un ceas sport complet, cum ar fi Garmin’s Fenix ​​6 Pro.

Pentru alergătorii de week-end, bicicliștii și participanții la cursuri de gimnastică odata la 5 zile, este un smartwatch perfect. Îl poți purta pe tot parcursul zilei, poți urmări pașii, caloriile arse și timpul petrecut în picioare și te poți bucura de valul de superlative de pe ecran care anunță îndeplinirea acestor ținte. Practic, vă va spune dacă faceți suficient exercițiu fizic sau nu și acest lucru este suficient pentru majoritatea oamenilor.

Și dacă doriți să mergeți mai departe, există și șansa de a vă urmări somnul, ritmul cardiac și altele asemenea. Deși Galaxy Active 2 are tehnic abilitatea de a efectua un ECG pentru a testa bătăile neregulate ale inimii, această caracteristică nu a fost încă aprobată pentru utilizare în Europa.

Samsung Galaxy Active 2

Verdict Samsung Galaxy Active 2

Există foarte puține ceasuri inteligente pe care am fi dispuși să le purtăm zi de zi, iar Galaxy Active 2 de la Samsung este unul dintre ele. În ciuda lipsei sale de aplicații și a ciudățenilor legate de fitness, este un smartwatch foarte bine făcut, cu un farmec aparte.

Atâta timp cât nu dețineți un iPhone, acesta ar trebui să fie prima alegere cand vine vorba de un smartwatch.

Preturi valabile la data de:January 11, 2021 9:17 pm
topwatch.ro
Ai cumparat acest ceas? Spune-ne parerea ta despre el

Comentariul tau

VreauCeas.ro
Logo