Tag Heuer Monaco CAL5111.FC6299

Tag Heuer Monaco CAL5111.FC6299

Tag Heuer Monaco CAL5111.FC6299 din noua ediție limitată a seriei McQueen „Le Mans”, un model ce aduce bucurie pentru ochi și ne duce înapoi pe drumul palpitant al circuitelor de curse incitante.

Tag Heuer Monaco CAL5111.FC6299

Și chiar dacă abia acum ati descoperit colecția de ceasuri Monaco, sunteți sigur familiarizați cu filmul Le Mans sau cu celebrul Steve McQueen. Și uitându-te la designul acestui ceas, vei recunoaste combinatia de culori a lui McQueen folosita în film, o combinație de albastru cu dungi gri pe cadran și roșu puternic pentru mâinile cronografului, o reiterare artistică a simbolurilor cursei.

Ceas bărbătesc Tag Heuer Monaco CAL5111.FC6299

MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
Oferta preluata la data de July 8, 2020 6:38 pm

Carcasa standard de 40,5 mm Monaco 24 pătrata afișează, sub cristal de safir rezistent la zgârieturi, două sub-cadranele albastre poziționate la ora 3 și 9, care indică minutul cronografului și secundele mici. La ora șase este deschiderea datei inițiale și chiar deasupra ei veți vedea inscripția Caliber 36 care definește un calibru automat remarcabil cu o frecvență de echilibru de 36.000 de vibrații pe oră și oferă o rezervă de energie de aproximativ 50 de ore.

Tag Heuer Monaco CAL5111.FC6299

Sistemul avansat de amortizare dinamică de înaltă tehnologie dezvoltat de echipa Tag Heuer pentru a crește rezistența și pentru a proteja mișcarea este vizibil în colțurile carcasei, suporturile absorbante de șoc fiind albastre la acest model și sunt, evident, inspirate din cursă. Și cu o privire mai atentă veți observa că întregul cadran este practic suspendat și lipit în cele patru colțuri de către amortizoare. Este atât de rezistent și puternic, încât ar trebui să îi permită să fie într-o formă perfectă chiar și după o cădere de 20 de metri, potrivit dezvoltatorilor săi.

Nu este niciodată ușor să construiești un nou model care să poată menține standardele înalte ale celebrului său predecesor, dar aici este vorba despre brandul elvețian care a reușit să depășească propriile limite și să-și dea seama de noi modalități de îmbunătățire a modelelor vechi pentru a veni cu ceva nou, dar, în același timp, pentru a păstra chintesența modelului inițial.

Tag Heuer Monaco CAL5111.FC6299

VREAUCEAS.RO RECOMANDA

Un număr mare 24 este folosit la ora 12 pentru a articula apartenența la seria Douăzeci și patru, ca un punct de ancorare, o linie de ghidare în mijlocul unei curse rapide.

La încheietura mâinii se va simți definitiv, dar nu prea mare pentru a deveni un inconvenient. Și cureaua din piele albastră cu model de aligator care vine cu 7 mm care poate fi ajustat cu ușurință este o declarație a armoniei perfecte între cromatica cadranului și cea a curelei și o dovadă a potrivirii dintre carcasa din oțel lustruit și pielea brățării.

Tag Heuer Monaco CAL5111.FC6299

Un adevărat ceas sport care îndeplinește toate necesitățile practice și visele de design modern ale unui client care se bucură de o mică bucată de istorie, împreună cu funcții perfecte într-un ceas de mână marca Tag Heuer.

Scroll To Top