[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#e9e9e9″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”52px”][vc_column_text]

Din 2017, VreauCeas.ro este dedicat ceasurilor de mana.

Echipa noastră de oameni pasionați caută întotdeauna o oportunitate de a explica fiecare aspect al „Haute Horlogerie” – indiferent dacă este fabricat de branduri de ceasuri cunoscute, care sunt în afaceri de secole sau de producătorii de ceasuri artizanali. Pe lângă noutățile despre cele mai noi ceasuri, vă oferim și recenzii, articole relevante din punct de vedere istoric, videoclipuri și explicații tehnice aprofundate din perspectivele noastre tehnice.

Ceea ce diferențiază VreauCeas.ro de alte situri de profil este că ne place să explicăm, să educăm și să împărtășim pasiunea pentru aspecte complexe din punct de vedere tehnic și frumusețea mișcărilor mecanice finisate manual. Nu toată lumea înțelege înțelepciunea unui mecanism, a unui tourbillon sau a unui calendar perpetuu, iar multe aspecte tehnice rămân „abracadabra”. Acesta este motivul pentru care explicăm totul într-un mod care să fie ușor de înțeles. Este pasiunea noastră și explicând frumusețea și minunarea tehnică a ceasurilor de mână mecanice este ceea ce face ca inimile noastre orologice să bată mai repede.

Apreciem comentariile, sugestiile și întrebările dvs. Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți gândurile lăsând un comentariu la sfârșitul unui articol. Este foarte apreciat!

Ne puteti scrie pentru orice informatie la contact@vreauceas.ro[/vc_column_text][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Despre noi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][jnews_block_8 compatible_column_notice=”” number_post=”15″ post_offset=”0″][/vc_column][/vc_row]