Faceți cunoștință cu noile ceasuri Citizen Attesa 2024 în ediție limitată

În 2019, Citizen a devenit un sponsor al programului de explorare lunară Hakuto-R derulat de ISPACE. Acest program își propune să exploreze și să utilizeze resursele Lunii prin utilizarea tehnologiei avansate a navelor spațiale robotizate. Prima misiune, Misiunea 1, a fost lansată cu succes în decembrie 2022, ceea ce a făcut din iSpace primul lander comercial trimis în spațiu cu scopul de a ateriza pe Lună. Această misiune a oferit informații și date valoroase pentru viitoarele aselenizări lunare.

În cadrul parteneriatului cu ispace, Citizen furnizează aliajul lor brevetat de “super titan” pentru picioarele de aterizare ale landerului lunar. Super titanul este un material ușor și durabil, care a devenit un semn distinctiv al ceasurilor Citizen. Colaborarea dintre Citizen și ispace a deschis noi frontiere atât în domeniul orologeriei, cât și în cel al explorării spațiale.

Faceți cunoștință cu noile ceasuri Citizen Attesa 2024 în ediție limitată

Ceas Citizen CC4055-14H ⭐ Cumpara de pe ChronoShop.ro

RON 7,807.00
Cumpara Ceas Citizen CC4055-14H de pe ChronoShop.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice ⭐
Faceți cunoștință cu noile ceasuri Citizen Attesa 2024 în ediție limitată

Ceas Citizen AT8285-68Z ⭐ Cumpara de pe ChronoShop.ro

RON 7,325.00
Cumpara Ceas Citizen AT8285-68Z de pe ChronoShop.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice ⭐

Prezentarea modelelor Citizen Attesa Hakuto-R

Anul acesta, Citizen prezintă trei noi modele de ceasuri Attesa în ediție limitată, care aduc un omagiu programului de explorare lunară Hakuto-R. Aceste ceasuri de mana combină tehnologia de ultimă generație cu elemente de design rafinat inspirate de Lună, destinația finală a modulului lunar Hakuto-R. Fiecare dintre aceste modele Attesa în ediție limitată este o dovadă a dedicării Citizen de a încorpora tehnologie avansată în ceasurile lor.

- Publicitate -

Modelul Citizen CC4065-61Y cu cadran Mother of Pearl

Modelul CC4065-61Y oferă pentru prima dată un cadran complet Mother of Pearl. Acest cadran este stratificat peste o bază colorată, evocând modelele distinctive găsite pe suprafața lunii. Verigile centrale ale brățării sunt confecționate din titan recristalizat, adăugând o notă de magie lunară designului. Acest model pune în valoare o gamă de materiale cu texturi și proprietăți diferite, surprinzând perfect natura misterioasă a luminii lunii pe timp de noapte.

Ce este un cadran de ceas Mother of Pearl?

Nacra, cunoscută sub numele de nacre – un termen francez original din secolul al XIV-lea – este secretată de stridii și de moluștele cu perle de apă dulce pentru a forma un strat exterior iridescent al cochiliei sale interioare. Netedă ca untul, cu strălucirea curcubeului, nu există două pete de nacre la fel, deoarece culoarea se schimbă în funcție de modul în care lumina cade pe ea atunci când este privită din unghiuri diferite. De exemplu, dintr-un anumit unghi poate părea verde, iar din altul turcoaz. Acest material “au naturel” este destul de fragil, dar foarte apreciat în sectorul bijuteriilor pentru aspectul delicat pe care îl emană atunci când este asociat cu aurul și diamantele. Ca material, materialul nacre a fost stereotipizat pentru cadranele de ceasuri feminine, până de curând, când mărcile au încălcat regula și îl folosesc în ceasuri care prezintă afișaje ale fazelor lunare, calendare retrograde și chiar tourbillonuri.

Echipat cu un mecanism avansat Citizen F950, acest ceas de mana oferă o serie de funcții care îl fac o complicație grandioasă în lumea ceasurilor cu cuarț. Acesta dispune de un calendar perpetuu, ora universală și un cronograf la 1/20 de secundă, printre alte caracteristici impresionante. Mecanismul F950 nu numai că asigură o cronometrare precisă, dar oferă, de asemenea, cea mai rapidă recepție a semnalului GPS prin satelit din lume, permițând ceasului să se sincronizeze cu semnalele de timp în doar 3 secunde. Prețul de vânzare cu amănuntul este de 2.995 USD și este limitat la 1.900 de bucăți.

Modelul Citizen Attesa BY1008-67L cu complicație de fază lunară

Modelul BY1008-67L este o piesă dinamică care aduce un omagiu progresului inovației tehnologice realizat de programul Hakuto-R realizat de ISPACE și de capacitățile proprii de dezvoltare ale producatorului de ceasuri Citizen. Cerneala texturată de pe cadran evocă suprafața aspră a lunii, capturând modelele și texturile sale unice. Acest model dispune de Luna Program, o funcție care calculează faza lunii pentru fiecare zi pe baza semnalelor de dată primite de la emițătoarele radio multibandă. Faza lunii este apoi ajustată automat și afișată pe cadran, adăugând o notă de frumusețe celestă ceasului.

Carcasa și brățara modelului BY1008-67L sunt confecționate din DLC negru, amintind de liniștea senină a nopții. Carcasa este realizată din supertitan acoperit cu DLC “Duratect”, un strat dur, pe bază de carbon, care asigură rezistență la zgârieturi și păstrează definiția și finisajul ceasului. Acționat de Calibrul Citizen H874, acest ceas oferă o cronometrare precisă a timpului cu o acuratețe de ±15 secunde pe lună. Prețul de vânzare cu amănuntul este de 1.475 USD și este limitat la 2.400 de bucăți.

Modelul Citizen Attesa BY1009-64Y cu Golden Moon

Modelul BY1009-64Y este un alt tribut adus progresului inovației tehnologice și reprezentării artistice a lunii. La fel ca omologul său, modelul BY1008-67L, acesta prezintă pe cadran cerneala texturată care evocă suprafața dură a lunii, aducând un omagiu spiritului de pionierat al programului Hakuto-R. Echipat cu Luna Program, acest model prezintă, de asemenea, funcția de fază lunară, cu o fereastră de fază lunară care afișează faza lunară curentă într-o culoare neagră intensă imprimată cu cerneală perlată. Luna aurie iese din întunericul cerului plin de stele, creând un spectacol vizual captivant.

- Publicitate -
Ceasuri Citizen Attesa în ediție limitată
Ceasuri Citizen Attesa în ediție limitată

Accentele roz metalizat de pe cadranul modelului BY1009-64Y sunt inspirate de culoarea florilor de cireș, adăugând o notă de eleganță designului general. Carcasa și brățara, la fel ca modelul anterior, sunt realizate în culoarea neagră, simbolizând liniștea nopții. Acționat de calibrul Citizen H874, acest ceas oferă o cronometrare precisă, asigurându-se că fiecare moment este măsurat cu precizie. Prețul de vânzare cu amănuntul este de 1.475 USD și este limitat la 2.100 de bucăți.

Fiecare ceas de mana din colectia Citizen Attesa încorporează spiritul și ethosul programului de explorare lunară Hakuto-R. Acestea sunt echipate cu tehnologia Eco-Drive de la Citizen, un sistem alimentat cu energie solară care valorifică energia luminoasă pentru a alimenta ceasul, elimină necesitatea de a schimba bateriile și asigură o performanță neîntreruptă.

Faceți cunoștință cu noile ceasuri Citizen Attesa 2024 în ediție limitată
Citizen Attesa

Ceasurile Citizen Attesa sunt, de asemenea, echipate cu capacitatea de sincronizare prin satelit GPS, permițând o sincronizare precisă a orei prin simpla apăsare a unui buton. Funcția world time, calendarul perpetuu și alte caracteristici sporesc și mai mult funcționalitatea și confortul acestor ceasuri.

Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau