Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Jacques Lemans s-ar putea să nu fie la fel de vechi ca și mărcile europene mai populare (de exemplu, Tissot, Glycine sau Gevril), dar cu siguranță nu este nici un boboc.

Conținut

Compania a fost fondată în 1975 de Alfred Reidl, care este proprietarul și directorul general al companiei până în prezent. Marca a fost înființată în orașul austriac St. Veit / Glan și a fost o afacere de familie de-a lungul celor cinci decenii de istorie.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – Alfred Riedl Jacques Lemans

Deși acum Jacques Lemans este un ceasornicar de succes care vinde în 120 de țări din întreaga lume, a avut începuturi destul de umile. În primii ani, Riedl însuși a trebuit să călătorească prin Austria și Germania pentru a vinde ceasuri. Procesul de achiziționare de noi parteneri de vânzări și de intrare pe o nouă piață a fost lent, dar constant.

- Publicitate -

Răbdarea a fost unul dintre ingredientele principale pe care Riedl le atribuie succesului lui Jacques Leman. Pentru că, să fim sinceri, niciun ceasornicar fără succes nu ar fi supraviețuit atât de mult timp într-una dintre cele mai competitive industrii cunoscute de omenire. În prezent, pe lângă faptul că oferă ceasuri bine lucrate, Jacques Lemans are și o linie de bijuterii.

De-a lungul istoriei sale, unele persoane de prestigiu au fost văzute purtând ceasuri Jacques Lemans. Unul dintre ei este un câștigător al premiului Oscar, Kevin Costner. Un altul este o medaliată olimpică cu aur la snowboard, Anna Gasser.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Toate părțile critice ale succesului Jacques Lemans, cum ar fi cercetarea, planificarea strategică, dezvoltarea, marketingul, controlul calității și distribuția, sunt gestionate la sediul central al companiei din Austria. Acest lucru permite rute de decizie rapide, precum și capacitatea de a reacționa rapid la noile tendințe.

Să aruncăm acum o privire la calitatea acestor ceasuri. Cel mai bun mod de a evalua calitatea unei mărci de ceasuri este să vedeți cum se poziționează în raport cu producătorii de ceasuri care se încadrează în aceeași categorie de preț.

Dacă ne uităm la prețurile ceasurilor Jacques Lemans, putem clasifica cu ușurință marca austriacă ca fiind un ceasornicar cu buget mic spre mediu.

- Publicitate -

Așadar, este Jacques Lemans o marcă de ceasuri bună? Pentru a răspunde la întrebare, să aruncăm o privire asupra tuturor aspectelor majore care contribuie la calitatea generală a mărcii.

Design

Nu poți face prima impresie de mai multe ori, corect? Este just din partea noastra să spunem că Jacques Lemans face una foarte bună.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

În cea mai mare parte, ceasurile JL se mândresc cu un stil extrem de elegant. Există unele modele mai minimaliste și altele cu un design mai aventuros. În general, însă, am putea spune că aceste ceasuri oscilează în spectrul vestimentar. Ceea ce leagă toate colecțiile este faptul că toate arată mai bine decât ar sugera eticheta de preț mediu.

Jaques Lemans utilizează materiale autentice, robuste, care asigură nu doar un design care atrage atenția, dar și o durată de viață.

Durabilitate

Chiar și cel mai splendid design nu va compensa standardele slabe de durabilitate, care joacă un rol esențial în durata de viață a unui ceas de mana. Sincer să fiu, nici în acest domeniu nu există prea multe lucruri pe care să le arătăm cu degetul.

- Publicitate -

Sticlă

Este cunoscut faptul că sticla ceasului este prima linie de apărare împotriva a ceea ce ar putea fi o deteriorare gravă. Nu numai că un geam de cadran crăpat este greu de privit, dar crește foarte mult șansele ca umezeala să pătrundă în interiorul feței, ceea ce echivalează practic cu deteriorarea mișcării.

Ceasurile Jacques Lemans se descurcă absolut bine în acest aspect. În funcție de modelul de ceas (și de prețul acestuia), vă puteți aștepta la două tipuri de sticlă – cristal de crystex întărit și cristal de safir.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Primul tip este, practic, interpretarea lui Jacques Lemans a sticlei din cristal mineral, care este o alegere obișnuită în rândul ceasurilor cu buget mic spre mediu. Sticla de safir, pe de altă parte, este de departe cel mai rezistent la crăpături și zgârieturi material de pe piață. Este utilizat pe scară largă de toți ceasornicarii de top, de la Rolex la Omega. Modelele ceasuri Jacques Lemans mai scumpe utilizează această sticlă.

Carcasa

Marea majoritate a modelelor de ceasuri utilizează carcase din oțel inoxidabil. Aceasta este alegerea standard, nu numai între ceasornicarii care împart aceeași categorie de preț, ci și în general. Oțelul inoxidabil este un material relativ ieftin de obținut, cu proprietăți anticorosive excelente. Tipul exact de oțel inoxidabil utilizat la ceasurile Jacques Lemans este 316L, care este chiar mai rezistent la pete decât 314L.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-1699E ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

RON 1,261.00
Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-1699E de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice

Există o mică selecție de ceasuri care folosesc fie cutii din ceramică, fie din titan. Ambele tipuri sunt, de obicei, un pic mai scumpe. În mod esențial, toate carcasele includ coroane și carcase cu șuruburi. Acest lucru reduce foarte mult șansele ca umezeala să pătrundă în interiorul ceasului și al mecanismului său.

Brățara

Marca oferă o selecție largă de curele și brățări pentru ceasuri. Oricare ar fi tipul preferat, veți avea de unde alege în acest aspect.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Puteți alege din:

  • brățări din oțel inoxidabil – prezente la o mare parte dintre ceasuri. Nu numai că arată elegant, dar sunt și extrem de rezistente. Numărul de verigi variază între 3 și 7
  • brățări din piele naturală – probabil cele mai plăcute la vedere, dar și cele mai fragile
  • brățări din ceramică de înaltă tehnologie – practic ceramică pe steroizi. Extrem de ușoare și strălucitoare, dar destul de rezistente la rupere
  • brățări din lemn – colecția unică de modele de ceasuri din lemn este în continuă creștere. Cu toate acestea, sunt destul de delicate
  • brățări din silicon – utilizate cu o mică parte din modelele sportive. Extrem de durabile și ușor de curățat

Rezistența la apă

Toate ceasurile Jacques Lemans oferă un anumit nivel de rezistență la apă. În mod normal, ceasurile elegante sunt rezistente la apă până la 50 m. Ceasurile care combină designul vestimentar cu funcții suplimentare pot rezista, de cele mai multe ori, la o presiune de până la 100m. În cele din urmă, unele modele sportive oferă până la 200m WR.

Garanția Jacques Lemans

Toate ceasurile JL, atâta timp cât sunt achiziționate de pe site-ul oficial al mărcii sau de la un vânzător autorizat, beneficiază de o garanție de 2 ani. Este cam o durată standard în industrie, mai ales pentru ceasurile listate la prețuri similare. În timpul perioadei de garanție, ceasul este protejat împotriva tuturor defectelor de fabricație. Bineînțeles, orice deteriorare cauzată de propria neglijență nu va fi luată în considerare pentru repararea/înlocuirea gratuită.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-1837A ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

RON 913.00
Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-1837A de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice

Mecanismul

Selecția de mecanisme este cu adevărat impresionantă iar mecanismele sunt fie elvețiene, fie japoneze.. Pentru o mare parte din istoria sa, compania a oferit o gamă largă de ceasuri cu mișcări cu cuarț sau automate. Cu toate acestea, în prezent, marca oferă, de asemenea, două tipuri de mișcări suplimentare: Hybromatic și solar.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Haideți să aruncăm o privire rapidă asupra tuturor tipurilor de mișcări mai jos.

Cuarț

Ceasurile cu baterie reprezintă o mare parte din întreaga colecție. Acestea sunt cea mai bună opțiune pentru persoanele care apreciază mai presus de toate o precizie excelentă. Este foarte puțin probabil ca acestea să piardă sau să câștige mai mult de 15 secunde lunar.

Automate

Ceasurile acționate de calibre automate sunt, de obicei, cel mai căutat tip printre pasionați. Acționate de mișcarea încheieturii mâinii, aceste ceasuri nu au nevoie niciodată de înlocuirea bateriei, iar complicațiile sunt mult mai complexe.

Numărul de ceasuri automate Jacques Lemans este considerabil mai mic decât cel al modelelor alimentate de cuarț. Cele care sunt disponibile folosesc în cea mai mare parte mișcări japoneze, de multe ori fabricate de Seiko. Cu toate acestea, există o mică parte a modelelor care utilizează calibre elvețiene. Acestea se află, de obicei, la partea superioară a listei de prețuri.

Hybromatic

Există o șansă destul de mare ca aceasta să fie prima dată când vă întâlniți cu acest nume de mișcare. Asta pentru că este folosită exclusiv de Jacques Lemans. Este doar un alt termen pentru ceasurile meca-quartz. Un mecanism meca-quartz, după cum probabil ați ghicit până acum, este un hibrid. Pe scurt, ceasurile JC Hybromatic combină acuratețea cuarțului cu senzația de claritate și performanța unui cronograf mecanic.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Mișcarea naturală a brațului este suficientă pentru a menține ceasul extraordinar funcționând în acest mod. Mai mult, elementele de stocare asigură o rezervă de putere excepțională de 180 de zile. Un ceas cu o mișcare meca-quartz poate fi mai subțire, mai durabil și mai fiabil decât un cronograf tradițional complet mecanic, precum și mai ieftin de întreținut și mai rapid de întreținut.

Solar

În cele din urmă, există ceva în ofertă și pentru cei dintre noi care sunt preocupați de mediu.Colecția de ceasuri alimentate cu energie solară este în continuă creștere. Aceste ceasuri utilizează o tehnologie solară avansată care permite încărcarea ceasului cu orice lumină artificială sau naturală. Acestea, desigur, sunt modele alimentate de baterii cu o precizie excelentă a cuarțului.

Colectiile de ceasuri JACQUES LEMANS disponibile pe VreauCeas.ro:

JACQUES LEMANS CLASSIC

În ceea ce privește ceasurile pentru bărbați, colecția Classic este, cu siguranță, cea cu cele mai puternice vibrații vestimentare. Aceasta include, de asemenea, ceasuri pentru femei, dar doamnele au o colecție și mai elegantă, numită “Elegance”, la care vom arunca o privire mai târziu.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Așa cum te-ai aștepta de la un ceas elegant, diametrul carcasei este moderat. Ceasurile Jacques Lemans Classic pentru bărbați măsoară între 38 mm și 42 mm. Dimensiunea ceasurilor de damă este de 28mm-40mm.

În ceea ce privește curelele, puteți alege între brățări din piele naturală și brățări cu ochiuri de plasă realizate din oțel inoxidabil. În cea mai mare parte, cadranele ceasurilor sunt destul de minimaliste.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans N-214G ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans N-214G de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2066F ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2066F de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 720.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2068Q ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2068Q de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 913.00

O configurație cu două sau trei mâini, cu indici baston sau cifre arabe, este o temă populară, oferind o lizibilitate excelentă. Cu toate acestea, există, de asemenea, unele modele cu aspect mai modern, cu subcadrane suplimentare care funcționează drept calendare. Toate ceasurile Classic sunt alimentate cu baterii (cuarț).

JACQUES LEMANS SPORT

De la cea mai elegantă și tonică colecție, ne aruncăm direct în cea mai aventuroasă. Prin calitatea prelucrării de cel mai înalt nivel combinată cu materiale de ultimă generație, Jacques Lemans Sport asigură funcționalitatea chiar și în cele mai extreme condiții.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Toate modelele de ceasuri JACQUES LEMANS Sport, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, combină un stil sportiv cu elemente clasice. Această combinație unică le face ideale pentru orice ocazie, fie că este vorba de o zi obișnuită de lucru sau de o expediție competitivă. O mare parte din aceste ceasuri este reprezentată de cronografe.

Datorită includerii a trei subcadrane, aceste ceasuri sunt, în mod natural, un pic mai mari. Diametrul carcasei poate ajunge până la 49 mm pentru ceasurile pentru bărbați și 40 mm pentru modelele pentru femei. Colecția include, de asemenea, câteva ceasuri de scufundare elegante.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2109H ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2109H de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2109A ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2109A de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,493.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2099F ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2099F de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 720.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2127D ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2127D de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,106.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2119G ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2119G de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,300.00

Acestea sunt echipate cu o lunetă de scufundare unidirecțională și indici mari tip baston cu luminozitate puternică. În mod firesc, acestea oferă, de asemenea, proprietăți mai ridicate de rezistență la apă. Majoritatea pot rezista la o presiune de până la 200 m. Linia Jacques Lemans Sport dispune de ceasuri automate sau cu cuarț.

JACQUES LEMANS AUTOMATIC

După cum sugerează și numele, această colecție este formată exclusiv din modele de ceasuri automate. În mod normal, acestea sunt cele mai căutate și, prin urmare, prețul acestor ceasuri este de multe ori puțin mai mare. Calibrele sunt fie japoneze, fie elvețiene.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

În ceea ce privește designul, aceasta este probabil cea mai diversă linie. Puteți găsi orice, de la ceasuri vestimentare minimaliste, la ceasuri de scufundări și până la modele cu cadrane skeleton. Modelele pentru bărbați sunt disponibile în dimensiuni de 38 mm sau 42 mm, în timp ce ceasurile pentru doamne măsoară 34 mm sau 35 mm. În ceea ce privește curelele, puteți alege fie din piele, fie din oțel inoxidabil (brățară cu 3 verigi).

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-1846.1A ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-1846.1A de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2087B ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2087B de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,686.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-1775C ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-1775C de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,880.00

JACQUES LEMANS High-Tech Ceramic

Aceasta este colecția cu care marca austriacă se mândrește cel mai mult. Ceasurile High-Tech Ceramic sunt realizate din, ați ghicit, ceramică de înaltă calitate, care este considerată mai rezistentă decât oțelul inoxidabil. Este, de asemenea, mai ușoară.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Ceea ce este demn de remarcat, doar brățările folosesc acest material. Carcasele sunt, din nou, fabricate din oțel inoxidabil. Aceasta este colecția care vă permite să alegeți între carcase rotunde sau dreptunghiulare. Gama de dimensiuni este, de înțeles, mai mare. Ceasurile pentru bărbați activează în intervalul 28mm-44mm, în timp ce cele pentru doamne măsoară între 20mm-40mm.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-1855A ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-1855A de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-1939C ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-1939C de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,493.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-1854C ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-1854C de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,686.00

Ceasurile au cadrane destul de minimaliste, cu mâini minuscule care punctează indicii de tip baston. Modelele individuale includ o fereastră pentru dată sau cronometre. Colecția este formată în întregime din modele cu cuarț.

JACQUES LEMANS ECO POWER

Această colecție de ceasuri JACQUES LEMANS este o potrivire perfectă pentru cei cărora le pasă de mediu. Datorită unei tehnologii inovatoare, ceasurile din această linie sunt alimentate nu doar de lumina soarelui, ci de fapt de orice formă de lumină.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Ceasurile cu brățări din lemn sunt o altă caracteristică remarcabilă a acestei linii. Unele modele folosesc, de asemenea, curele AppleSkin, care este o alternativă din piele ecologică. Cu alte cuvinte, este o piele vegană făcută din mere.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2115N ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2115N de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2115K ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2115K de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,686.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2115G ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2115G de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,493.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2116I ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2116I de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,300.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2115E ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2115E de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,493.00

Și în acest caz, sunt disponibile multe variante de design. Unele modele sunt cu adevărat minimaliste, în timp ce altele vin cu elemente mai țipătoare, cum ar fi brățări aurii sau subcadrane de cronograf. Linia este în întregime alimentată de mecanisme solare cu cuarț.

JACQUES LEMANS HYBROMATIC

Datorită acestui tip de mecanism, colecția Hybromatic este probabil cea mai deosebită. Așa cum am menționat deja mai devreme, aceste ceasuri combină două tipuri de mișcare – cuarț și automată. Ele au precizia excelentă a ceasurilor cu cuarț, dar sunt acționate de mișcarea încheieturii mâinii, la fel ca modelele automate obișnuite.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite
Ceasuri JACQUES LEMANS – pareri, istorie si modele deosebite

Din cauza mecanismului complex, aceste Ceasuri JACQUES LEMANS Hybromatic sunt unele dintre cele mai scumpe din întreaga ofertă. La momentul redactării acestui articol, colecția Hybromatic este alcătuită exclusiv din ceasuri pentru bărbați.

Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2109I ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2109I de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2109B ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2109B de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,493.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2109D ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2109D de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,686.00
Ceasuri JACQUES LEMANS - pareri, istorie si modele deosebite

Ceas Jacques Lemans 1-2109J ➤ Cumpara de pe VreauCeas.ro SHOP

Cumpara Ceas Jacques Lemans 1-2109J de pe VreauCeas.ro si beneficiezi de ➤ Livrare Gratuita ➤ 14 Zile Retur ➤ Ceasuri De Mana Autentice
RON 1,880.00

În ceea ce privește exteriorul, ceasurile din această linie sunt clar inspirate de iconicul Rolex Submariner. La prima vedere, toate seamănă cu ceasurile de scufundare, în special prin lunetă unidirecțională cu markeri mari. Modelele sunt disponibile cu brățări din silicon, piele sau oțel inoxidabil. Sunt disponibile în mărimi de 38 mm, 40 mm și 42 mm.

Cel mai puternic argument de vânzare al liniei este probabil rezerva de putere de 180 de zile.

Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau