HYT H5 – HYT poate pretinde cu mândrie că este singurul producător de ceasuri care afișează timpul cu lichide. Cu o filozofie de brand, spre deosebire de oricare alta, HYT vrea să înțelegem timpul intuitiv, ca un flux inexorabil, de neoprit. Brandul, și amestecul său neobișnuit de tehnologie de ceasuri mecanice și fluide, au parcurs un drum lung de la debutul său în 2012. Anul trecut, HYT a introdus o nouă mișcare, calibrul 501, dezvăluind complexitatea sa fascinantă într-un noua carcasa transparenta cunoscut sub numele de H5 . Cel mai recent model H5 albastru este o ediție limitată de 25 de piese. Combinând două modele H5 existente cu lichid verde și negru, culoarea simbolică albastru a fost aleasă pentru a conduce acasă mesajul că timpul este ca un râu și se oprește pentru niciun bărbat.

HYT H5

Cei mai mulți dintre voi sunt familiarizați cu reprezentarea fluidă a HYT a timpului; două lichide imiscibile în interiorul unui capilar de sticlă sunt propulsate de burduf, un lichid reprezintă timpul scurs, celălalt reprezintă viitorul și poziția în care se întâlnesc indică timpul prezent.

- Publicitate -

Dimensiunile voluminoase ale carcasei (predominant) din cristal de safir (48,8 mm diametru x 20,08 mm înălțime) sunt caracteristice HYT. Amintind de borcanele științifice, acoperirea transparentă cu cupole dezvăluie fiecare detaliu al mișcării. Privind în profunzimea sa, puteți aprecia mai multe straturi și texturi contrastante ale arhitecturii și afișajelor mișcării.

HYT H5

Dezvoltată și fabricată în colaborare cu TEC Group și Eric Coudray, evoluția tehnică principală a calibrului 501 constă într-o camă în formă complexă pentru a sincroniza indicațiile ora și minut cu precizie, care este una dintre principalele provocări tehnice pentru HYT.

- Publicitate -
HYT H5

Calibrul 501 funcționează la 4 Hz și stochează până la 65 de ore de rezervă de energie atunci când este înfășurat complet. În afară de indicarea orei fluide, acesta afișează minutele la ora 12 și secundele la ora 9. Mișcarea este terminată de cadranul cu suprafețe șlefuite cenușii.

Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau