Jacob & Co. Astronomia Revolution 2023

Jacob & Co prezintă o adevărată stea a orologeriei contemporane. Privind tot mai adânc în spațiu, Astronomia zguduie orologeria contemporană cu performanțe radicale: Astronomia Revolution atinge viteza extremă și se învârte în jurul propriei axe într-un minut. Găzduit într-o carcasă sculpturală de 47 mm, realizată din safir și aur, Jacob & Co. Astronomia Revolution este propulsat de un mecanism complet nou, conceput pentru a oferi o viteză mare, o precizie ridicată și o eficiență ridicată a divertismentului.

Jacob & Co. Astronomia Revolution
Jacob & Co. Astronomia Revolution

Calibrul JCAM48B se învârte în 60 de secunde, purtând un tourbillon zburător cu două axe, cu o a treia axă care este mișcarea însăși. Stăpânirea acestei viteze necesită un dispozitiv patentat și inovator de forță constantă, care exploatează energia masivă generată de Astronomia Revolution.

- Publicitate -

Această stea strălucitoare a orologeriei contemporane reflectă atât lumina, cât și simțul unic al narațiunii al lui Jacob & Co. Sub căruciorul rotativ al satelitului se află o matrice curbată, din aur roșu, cu 18 oglinzi, inspirată de Telescopul spațial James Webb. Astronomia Revolution arată, de asemenea, secundarul grație unei săgeți rotative asemănătoare cu o sondă spațială, cu un cap de rubin. Viteză warp, energie masivă, distorsiune a luminii și cronometrie până la cer: Astronomia ar putea foarte bine să fi evoluat până la iterația sa de vârf de până acum.

Jacob & Co. Astronomia Revolution
Jacob & Co. Astronomia Revolution

“Inspirat din imposibil” – declarația misiunii Jacob & Co. rămâne la fel de adevărată ca întotdeauna. De la crearea sa, conceptul Astronomia a evoluat, din punct de vedere tehnic, dar și prin spațiu și timp, alimentat de simțul creativității Jacob & Co. și neîngrădit de nicio limitare. Astronomia Revolution îl depășește pe Astronomia original, atingând cel mai tehnic și avansat stadiu al său. Trei brațe, fiecare cu o funcție avansată, se rotesc lin în jurul unei axe centrale cu o viteză uimitoare. Astronomia a început cu o revoluție la fiecare 20 de minute. Apoi, Astronomia Solar a redus-o la 10. Încă o inovație a dus această cifră la 5 minute. Astronomia Revolution bate toate recordurile cu 1 minut pe rotație.

- Publicitate -

“Am pregătit evoluția Astronomia timp de opt ani, spune CEO-ul Benjamin Arabov. A început la viteza deja incredibilă (la vremea respectivă) de o rotație la fiecare 20 de minute. Este unic, nemaiauzit și nu este doar o evoluție a Jacob & Co. Astronomia Revolution. Această piesă a fost refăcută de la zero. A necesitat o mecanică revoluționară, invenții și ceea ce pe noi, la Jacob & Co. ne motivează. Astronomia Revolution este “Inspired by the Impossible”, iar noi am făcut-o posibilă.”

Astronomia Revolution este o ediție limitată de 18 piese, dintre care șase sunt lucrate în aur roz, șase în aur alb și șase în aur alb cu tratament de suprafață DLC negru. Carcasa măsoară 47 mm în diametru și are o înălțime totală de 27 mm, o greutate generoasă dictată în întregime de cerințele calibrului – JCAM48B – și de funcționalitățile sale.

Această punere pe orbită de mare viteză face din Astronomia Revolution un orologiu atât foarte tehnic, cât și foarte spectaculos. Mai ales că întregul carusel rotativ este vizibil din toate părțile: de sus, din ambele părți și de jos. Inspirat de spațiu, o pasiune personală a fondatorului și președintelui Jacob Arabo, Jacob & Co. a montat o construcție unică pe baza Astronomia Revolution, situată deasupra părților ascunse ale mișcării și sub traiectoria satelitului.

SPECIFICAȚII TEHNICE Jacob & Co. Astronomia Revolution

Mecanism

Calibru: Înfășurare manuală exclusivă Jacob & Co. JCAM48B
Diametru: 42,30 mm
Înălțime: 19,30 mm
Rezerva de putere: 36 de ore
Frecvență: 21’600 vph (3 Hz)
Baza: 18 oglinzi alveolare din aur roșu 5N lustruit 5N
Bijuterii: 53
Funcții:
Carcasa rotativă a satelitului: 1 rotație în 1 minut
Săgeată rotativă : 1 rotație în 15 secunde
Double-Axis Flying Tourbillon: 1-a axă: 1 rotație în 1 minut / 2-a axă: 1 rotație în 15 secunde
Forță constantă cu frecvență de 1/6 de sec. (în curs de brevetare)
Cadran rotativ pentru ore și minute
Încărcare și setare a orei pe spatele carcasei

Carcasă

Diametru: 47 mm
Înălțime: 27 mm
Material: Aur roz de 18K sau aur alb de 18K sau aur alb cu DLC negru; caseta de safir
Caseback: Aur roz de 18K gravat
Cristal: Safir bombat cu tratament anti-reflexie
Rezistență la apă: 30 m (3 bar – 3 ATM)

Cadran și mâini

Cadran secundar: Skeleton, policarbonat roșu cu indici aplicați 5N
Mâini: Dauphine din aur roșu 5N
Săgeată: oțel, 1 rubin sintetic în formă de săgeată

Curea și închidere

Curea: Cordura® neagră cu căptușeală din cauciuc
Fermoar: Închidere: Fermoar de aur roz de 18K cu sistem deployant

Ediție limitată

6 bucăți în aur roz de 18K
6 bucăți în aur alb de 18K
6 bucăți în aur alb negru-DLC

Preț – $600,000

- Publicitate -
Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau