Noul Tudor Black Bay GMT cu cadran alb polar

Modelul Tudor Black Bay GMT se află în atenția noastră din 2018. Inspirat de ceasurile Tudor de epocă din anii 1950 și 1960, acesta are un aspect clasic și elegant, cu o lunetă îndrăzneață Pepsi roșie și albastră, care amintește de iconicul Rolex GMT-Master. La cinci ani de la introducerea sa, modelul primește un facelift și continuă să fie un ceas interesant și atractiv pentru funcționalitatea și designul său. Și, mai ales, primește cadranul alb polar pe care unii îl așteptau de la Rolex. Și, în continuare, arată foarte bine.

Tudor Black Bay GMT

Noul Tudor Black Bay GMT primește un cadran argintiu-opalin complet nou – da, așa-numitul alb polar – și versiunea mată a lunetei rotative de culoare albastru închis și bordo, restul, inclusiv performanțele și caracteristicile importante, rămân cam la fel ca în ediția anterioară. Carcasa este din oțel inoxidabil de 41 mm; ceasul este rezistent la apă la 200 m; complicația GMT îi permite să țină evidența mai multor fusuri orare.

- Publicitate -

Tudor Black Bay GMT cu mecanism MT5652

Robustul Calibru MT5652 automat in-house, certificat COSC, cu un arc de balans din silicon, își face perfect treaba și va menține ceasul în funcțiune timp de 70 de ore atunci când este complet încărcat.

Tudor Black Bay GMT

Tudor Black Bay GMT este un ceas versatil și poate fi purtat cu orice ocazie, iar purtătorul are posibilitatea de a alege între o brățară din oțel inoxidabil cu trei verigi în stil “nit” sau o curea neagră împletită în stil Jacquard cu o dungă burgundy în mijloc. Noua versiune Black Bay GMT vă va costa 4.100 CHF dacă preferați brățara și 3.800 CHF dacă optați pentru o curea. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.tudorwatch.com

- Publicitate -
Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau