Un Nou Ceas Orient Star Skeleton, Proaspat Lansat in 2023

Un Nou Ceas Orient Star Skeleton Orient Star introduce un nou model Skeleton în colecția Contemporary Collection, cu cea mai modernă mișcare a sa, cu roată de evacuare din silicon și o rezervă de putere de 70 de ore. Designul său modern și elegant include detalii sofisticate, iar mecanismul skeleton cu încărcare manuală simbolizează vastitatea universului.

Un Nou Ceas Orient Star Skeleton
Un Nou Ceas Orient Star Skeleton RE-AZ0101N

Înființată în 1951, Orient Star și-a sărbătorit cea de-a 70-a aniversare în 2021 prin lansarea unei noi generații de ceasuri Skeleton care combină tehnologia avansată și estetica. După Skeletonul din Colecția Clasică, acest nou model este primul skeleton din Colecția Contemporană. Noul Skeleton dispune de un nou mecanism de culoare gri și de un design care complimentează orice ocazie.

Orient Star Skeleton RE-AZ0101N

Noul Skeleton RE-AZ0101N nu este nici prea formal, nici prea casual, cu un design modern și elegant, care este în același timp rafinat și informal. Finisarea fină a firului de păr și finisarea în oglindă pe oțel inoxidabil de înaltă calitate (SUS316L) conferă un aspect estetic îndrăzneț carcasei și brățării, iar cadranul vopsit în gri oferă un aspect sofisticat și elegant. Carcasa compactă și subțire, cu un diametru de 39 mm și o grosime de 10,8 mm, noua brățară metalică cu verigi scurte în formă de H pentru confort la încheietura mâinii, cadranul cu o lizibilitate sporită și acele albastre care adaugă un accent, toate acestea creează o senzație de relaxare, făcându-l perfect pentru utilizarea zilnică.

- Publicitate -
Un Nou Ceas Orient Star Skeleton
Un Nou Ceas Orient Star Skeleton RE-AZ0101N

Scheletizarea în orologerie, care lasă în general doar cadrul mecanismului și expune interiorul acestuia, este un stil familiar, unic pentru ceasurile mecanice. Odată cu lansarea modelului de nouă generație în 2021, acesta a devenit o nouă emblemă pentru Orient Star. Acest ultim Ceas Skeleton este echipat cu un mecanism in-house F8B61, care completează designul elegant al ceasului.

Un Nou Ceas Orient Star Skeleton
Un Nou Ceas Orient Star Skeleton RE-AZ0101N

Calibrul F8B61 cu încărcare manuală nu numai că este extrem de precis, cu o precizie de +15 până la -5 secunde pe zi, dar este echipat și cu o roată de evacuare din siliciu realizată cu cea mai recentă tehnologie de procesare MEMS, care prelungește rezerva de energie la 70 de ore și îi sporește semnificativ caracterul practic.

O altă caracteristică distinctivă este placarea gri de pe soclul și punțile mișcării, care simbolizează imensitatea spațiului cosmic. Forma spiralată și culoarea albastră intensă a roții de evacuare din siliciu patentate, care utilizează tehnologia proprie Epson, evocă imagini ale Căii Lactee. Puntea roții de echilibrare în formă de cometă funcționează în armonie pentru a evoca imaginea spațiului cosmic vast.

Un Nou Ceas Orient Star Skeleton
Un Nou Ceas Orient Star Skeleton RE-AZ0101N

SPECIFICAȚII TEHNICE

Referință: RE-AZ0101N
Mecanism: Mecanic cu încărcare manuală, calibru in-house F8B61 fabricat în Japonia
Rezerva de putere: 70 de ore
Precizie: +15 secunde -5 secunde pe zi
Materialul carcasei: Oțel inoxidabil (SUS316L)
Dimensiunea carcasei: Înălțime 46,5 mm / lățime 39,0 mm / grosime 10,8 mm
Sticlă: Față: cristal de safir dublu curbat (strat SAR (super anti-reflexie)), spate: cristal de safir
Curea: Oțel inoxidabil (SUS316L) / cataramă trifold cu buton / lățime 20 mm
Culoarea cadranului: Gri
Alte caracteristici: Rezistență la apă până la 5 bar (50 m), indicator al rezervei de putere, secundar hacking, 22 de bijuterii, fundul carcasei de expoziție transparent

ORIENT STAR a apărut în 1951. Numele exprimă scopul de a crea un ceas care să le întreacă pe toate celelalte în universul ceasurilor mecanice. Marca ORIENT STAR continuă să se ridice la înălțimea numelui său și să captiveze pasionații de ceasuri din întreaga lume cu o excelență autentică a ceasurilor mecanice. Povestea ORIENT STAR a început odată cu înființarea companiei Tama Keiki Co., Ltd. în 1950, rebotezată Orient Watch Co., Ltd. doar un an mai târziu.

- Publicitate -
Un Nou Ceas Orient Star Skeleton, Proaspat Lansat in 2023
Un Nou Ceas Orient Star Skeleton

După ce au colaborat cu Seiko Epson Corporation timp de peste 20 de ani, cele două companii și-au unit oficial afacerile și expertiza în 2017. Astăzi, tehnologiile avansate de prelucrare și finisare de precizie a pieselor de la Epson se combină cu pasiunea ORIENT STAR pentru calitatea autentică și măiestria artizanală pentru a lansa o nouă eră a ceasurilor mecanice.

Acum, la zeci de ani mai târziu, primul Ceas ORIENT STAR este la fel de contemporan și elegant ca în ziua în care a ieșit din mâinile meșterului. Esența acestei atracții este urmărirea nesfârșită de către marcă a celor 3 Bucurii ale posesiei ORIENT STAR: “Plăcerea de a purta”, “Încântarea de a vedea” și “Bucuria conexiunilor”. Aceleași valori de bază au inspirat mișcarea mecanică în continuă evoluție din seria 46, care a debutat la începutul anilor ’70 și care reprezintă astăzi inima multor modele ORIENT STAR populare.

Un Nou Ceas Orient Star Skeleton, Proaspat Lansat in 2023
Un Nou Ceas Orient Star Skeleton

După boom-ul ceasurilor cu cuarț din anii ’80, ORIENT STAR a răspuns la fascinația reînnoită a ceasurilor mecanice cu primul ORIENT STAR cu rezervă de putere în 1996, urmat de modelele World Time, GMT și Semi Skeleton. Lansarea modelului Skeleton în 2016 a pus în evidență mecanismul de precizie. Lansarea din 2017 a modelului Mechanical Moon Phase a prezentat atât o complicație romantică de fază lunară, cât și un design semi-scheleton.

În 2021, comemorând cea de-a 70-a aniversare a mărcii, debutează un nou Ceas ORIENT STAR Skeleton care poate funcționa timp de 70 de ore. În interior, un mecanism de scăpare din siliciu dezvoltat inițial cu ajutorul know-how-ului Epson în domeniul producției de semiconductori contribuie la îmbunătățirea eficienței mecanice și la o durată de funcționare mai lungă.

Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau