Noul Bulova Marine Star 96B256 – pareri si preturi

Bulova Marine Star 96B256 – Bulova este un brand popular și bine respectat, cunoscut pentru fabricarea de ceasuri de înaltă calitate. Bulova nu este la fel de faimos ca unele dintre celelalte mărci, cum ar fi Seiko și Casio, dar a crescut în popularitate și a obținut mai multă recunoaștere de-a lungul anilor, ca o alternativă pentru ceasuri de înaltă calitate, accesibile și elegante. Mai multe informatii despre ceasuri Bulova puteti citi AICI.

Bulova Marine Star 96B256

Bulova Marine Star 96B256 este, după cum sugerează și numele, un ceas inspirat de scufundări. Spunem asta pentru că nu este un ceas de scufundare complet, din cauza mai multor aspecte. In primul rând, nu are o rezistență la apă de cel puțin 200m, care este minimul necesar pentru ca un ceas să fie clasificat ca un ceas de scufundare. Datorită marii popularități a ceasurilor Marine Star, Bulova și-a extins colecția de-a lungul anilor pentru a include ceasuri pentru femei și o serie de modele suplimentare, astfel încât toată lumea să poată găsi un ceas Marine Star de care sa se bucură. Cu toate acestea, 96B256 este unul dintre cele mai populare.

- Publicitate -

Carcasa Bulova Marine Star 96B256

Ceasul este prezentat cu o carcasă din oțel inoxidabil cu un diametru de 43 mm. Are o grosime de 12,2 mm. Cu toate acestea, este relativ mare, dar nu imens. Designul carcasei este clasic și nu se deosebește cu adevărat de cele obișnuite. Are un contrast frumos între părțile lustruite și partea superioară periată. La ora 3 are o coroană înșurubată.

Bulova Marine Star 96B256

Dimensiunea carcasei este puțin mai mare pentru unii, dar pentru scopul său este foarte rezonabilă. Pentru mulți bărbați cu încheieturi mijlocii si mari, aceasta va avea totuși o dimensiune perfectă și, în esență, o dimensiune clasică pentru un cronograf. Rama are un design unic, cu dinți mari în jurul său, periată în partea superioară și lustruită pe laterale.

- Publicitate -

La ora 10, are o coroană suplimentară. Acest ceas nu are un bezle clasic unidirecțional, iar acesta a fost în schimb încorporat ca un inel al cadrului interior pe care îl utilizați cu coroana de la ora 10 Aceasta este o abordare unică și destul de interesantă a cadrului rotativ tradițional, care permite, de asemenea, un design mai uniform. În plus, Bulova a optat pentru un cristal mineral pentru a acoperi acest ceas.

Noul Bulova Marine Star 96B256 - pareri si preturi

Rezistența la apă a acestui ceas este de 100 m / 330 picioare. Aceasta înseamnă că este potrivit pentru înot și pentru dus, dar nu este potrivit pentru scufundări in adevaratul sens al cuvantului. Deci Bulova Marine Star 96B256 nu poate fi numit un adevarat ceas pentru scufundare.

Cadranul

Cadranul este cu siguranță unul dintre punctele forte ale acestui ceas. Nu numai că are un cadran frumos executat, cu o atenție deosebită la detalii, dar încorporează și culori minunate care îl fac foarte vibrant, proaspăt și atrăgător. Culorile pe care Bulova le-a încorporat în acest ceas se completează foarte bine. Ceasul este prezentat cu un cadran care reflectă frumos lumina. În jurul marginii exterioare a cadranului, așa cum am menționat, avem rama interioară rotativă cu markeri mari pentru o lizibilitate optimă.

Bulova Marine Star 96B256

Cadranul are marcaje orare mari, aplicate cu rame metalice subțiri și o cantitate generoasă de material luminescent aplicat acestora. Mâinile sunt în formă de sabie și sunt de mari dimensiuni, creând un contrast deosebit. Sub-cadranele cronografului sunt ușor încastrate, ceea ce oferă acestui cadran o mulțime de detalii interesante care îl fac să iasă în evidență. Bulova a adăugat, de asemenea, accente portocalii subtile cadranului, care creează un contrast frumos cu albastrul prezent, cu elemente precum mâinile cronografului cu vârf portocaliu și imprimeu portocaliu pentru data care este ascunsă discret între orele 4 și 5.

Toate detaliile cadranului oferă, de asemenea, adâncime, făcându-l mai interesant și mai vibrant. Una peste alta, este doar un cadran foarte frumos și sportiv.

Mecanism și funcții

Ceasul este alimentat de o mișcare de cuarț. Avantajul acestui mecanism este că are o precizie mare și este accesibil de întreținut. Dar pasionații de ceasuri care prefera mișcările mecanice pot găsi acest lucru ca un dezavantaj. Mișcarea încorporează o funcție cronograf și o funcție de dată.

Vestea bună este că mișcarea cuarțului japonez este precisă și păstrează timpul foarte bine. În plus, utilizarea cuarțului menține, de asemenea, prețul scăzut și face cBulova Marine Star 96B256 să fie mai accesibil.

Concluzii despre Bulova Marine Star 96B256

Bulova Marine Star 96B256 este un ceas în care este foarte evident că Bulova s-a gândit la fiecare aspect. Cadranul este frumos executat cu o mulțime de detalii care se adaugă atractivității sale, fără a-l face să se simtă prea aglomerat, culorile argintiu, albastru și portocaliu se îmbină perfect, iar carcasa este bine finisată pentru prețul său.

Bulova Marine Star 96B256

Elementele de inspirație marină sunt evidente, iar acest lucru adaugă caracter și farmec ceasului Bulova Marine Star 96B256

- Publicitate -
Share This Article
- Publicitate -
Ad image
1 Comment