Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard: starul din NBA se asocieaza cu gigantul elvetian pentru o colecție iconică

Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard Tissot tocmai a lansat o nouă versiune a ceasului său sport-chic de succes, PRX, care se aseamănă cu PRX Powermatic 80, acoperit cu PVD auriu, de anul trecut, prin designul și schema de culori îndrăznețe. Cu toate acestea, ceea ce diferențiază această ediție sunt detaliile complicate care creează o narațiune ce reflectă călătoria și caracterul lui Damian Lillard. Unul dintre cei mai talentați jucători din NBA, Lillard era deja unul dintre ambasadorii Tissot, dar acum forțează și mai mult limitele prin crearea ceasului său personal, amestecând elemente sportive și muzicale, două subiecte dragi omului.

Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard
Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard

Tissot PRX Damian Lillard Special Edition

Dacă sunteți un fan al baschetului sau al muzicii rap (sau al ambelor), probabil că sunteți familiarizați cu numele Damian Lillard. Damian Lamonte Ollie Lillard Sr. este un jucător profesionist american de baschet care a fost recrutat pentru a juca la Portland Trail Blazers în 2012 și a trecut la Milwaukee Bucks în 2023. Renumit pentru abilitatea sa de a avea performanțe excepționale sub presiune – ceea ce i-a adus porecla “Dame Time” – Lillard este, de asemenea, artist hip-hop și rapper sub pseudonimul Dame D.O.L.L.L.A. El a lansat patru albume de studio și și-a înființat casa de discuri, Front Page Music.

Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard
Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard

În comedia sportivă de animație din 2021 Space Jam: O nouă moștenire, Lillard și-a împrumutat vocea lui Chronos, un membru robotizat auriu al Goon Squad și un avatar al lui Lillard însuși care poate manipula timpul. Personajul a fost inspirat de celebra poreclă a lui Lillard, Dame Time.

- Publicitate -

Ținând cont de porecla sa convingătoare și de talentele sale cu multiple fațete, a fost firesc ca Lillard să colaboreze cu o companie de ceasuri. Noul Tissot PRX Damian Lillard Special Edition este un ceas născut din “sinergia inconfundabilă dintre povestea mărcii elvețiene și valorile lui Damian”.

Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard
Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard

În esență, noul Tissot PRX Damian Lillard seamănă foarte mult cu modelul PRX Powermatic 80 de anul trecut, acoperit integral cu aur PVD. Carcasa de 40 mm are o înălțime de 10,9 mm și prezintă suprafețe periate vertical, unghiuri lustruite pe părțile laterale și o lunetă elegantă, lustruită, care încadrează un cristal de safir; coroana gravată se află la ora 3 – toate acestea sunt identice cu edițiile clasice ale PRX Powermatic 80. În ciuda asemănărilor, Tissot PRX Damian Lillard Special Edition este infuzată cu o narațiune subtilă despre renumitul atlet și muzician.

Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard
Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard

Cadranul negru, cu indici și mâini în formă de baston tratate cu Super-LumiNova, este reliefat cu un zero – sau mai degrabă cu un O. Acest detaliu subtil este un indiciu al poziției oficiale a lui Lillard, care nu poartă numărul 0 pe teren, ci litera O, în onoarea nașterii sale în Oakland, a carierei sale universitare în Ogden și a vieții sale în Oregon. Mâna centrală a secundelor prezintă monograma lui Lillard ca o contragreutate, în timp ce pe flanșă se află inscripțiile DAME și TIME între indicatoarele 10-11 și 1-2.

Partea de jos a brațului afișează cu mândrie DDKK, reprezentând familia – Damian însuși și copiii Damian Jr. și gemenii Kali și Kalii, născuți cu Kay’La Hanson, iubita și soția sa din 2021 (nu este menționat, cuplul a intentat divorțul în 2023). O altă abreviere, YKWTII, între 7 și 8, înseamnă “You Know What Time It Is” – o referire aparentă la Dame Time, momentele cruciale în care Lillard intervine pentru a face lovituri de succes și a asigura victorii.

Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard
Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard

Întoarceți ceasul, iar fundul semnat al carcasei dezvăluie mecanismul printr-o sticlă minerală împodobită cu o imagine a jucătorului. Calibrul Powermatic 80, un mecanism ETA 2824 îmbunătățit, funcționează la o frecvență de 21.600 de vibrații/oră și se mândrește cu o rezervă de putere confortabilă de 80 de ore. În plus, dispune de un arc antimagnetic Nivachron pentru o fiabilitate sporită.

- Publicitate -
Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard
Ediție specială Tissot PRX Damian Lillard

Brățara din oțel integrat cu o singură verigă, acoperită cu aur PVD, prezintă suprafețe periate și este fixată cu o închidere pliantă cu trei lamele, echipată cu bare de eliberare rapidă. Această caracteristică permite schimbarea ușoară cu o curea din piele sau din cauciuc. Disponibil acum și nefiind limitat în ceea ce privește cantitatea, noul Tissot PRX Damian Lillard Special Edition are un preț de 730 CHF – “pentru a aduce măiestria elvețiană de top la fiecare încheietură, nu doar la câțiva privilegiați”, ca să-l cităm pe Damian Lillard însuși.

Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau