Need For Speed: Louis Moinet Time To Race

Louis Moinet Time To Race – Dintre toate complicațiile, cronograful rămâne în continuare una dintre cele mai utile datorită funcționalității sale deosebite și relevanței în lumea modernă. Iar atunci când se vorbește despre acest mecanism, nu îl putem lăsa pe Louis Moinet în afara discuției, deoarece faimosul ceasornicar, sub numele căruia a fost construit brandul, a inventat primul cronograf în 1816.

Așadar, nu este surprinzător faptul că majoritatea creațiilor sale aduc un omagiu sau sunt inspirate de cronograf, iar seria Time to Race surprinde esența acestui mecanism în toată splendoarea sa, sărbătorind în același timp lumea agitată a sporturilor cu motor. Deși nu este o serie în ediție limitată, aceste cronografe sunt creații unicat, în care colecționarii au opțiunea de a-și personaliza ceasurile prin selectarea unui “număr norocos” de una sau două cifre care va apărea pe cadran, împreună cu un cod de culoare dedicat, în variantele Rosso Corsa, Racing Green sau French Blue – culori selectate special pentru că întruchipează cele mai legendare mașini din sporturile cu motor, în care roșul este asociat cu Italia, verdele cu Anglia și albastrul cu Franța – astfel încât nu vor exista două ceasuri la fel. Haideți să aruncăm o privire mai atentă.

- Publicitate -

Louis Moinet Time To Race: Condus de precizie și design inovator

Aceste cronografe elegante sunt realizate din titan de clasa 5 și sunt disponibile în carcase lustruite și satinate, măsurând 40,7 mm și cântărind doar 18 grame. Căutarea unei greutăți minime asigură mai mult confort și o potrivire mai perfectă pe încheietura mâinii. Cadranul oferă o priveliște generoasă a mecanismului – complet vizibil și pus în evidență într-un mod cu totul nou, în timp ce cristalul bombat permite, de asemenea, o mai bună vizibilitate din lateral.

La fel ca mașinile de curse, chiar și acest ceas de mana Louis Moinet Time To Race a fost construit într-un mod aerodinamic, astfel încât să ofere o funcționalitate îmbunătățită și o precizie mai mare.

- Publicitate -

Cristalul de safir antireflex prezintă o curbură impunătoare, care permite amplasarea mai eficientă a roții coloanei. Acest design ingenios a dus, de asemenea, la un nou tip de luneta interioară cu inel disociat de cristal, care face posibilă combinarea a două citiri diferite ale măsurătorilor de timp scurt: o scală tahimetrică și un afișaj de 60 de secunde.

Louis Moinet Time To Race
Louis Moinet Time To Race

Acest inel bi-material pentru luneta interioară are un element luminescent alb și un finisaj circular satinat și este conceput pentru a permite citirea în întuneric. Acesta încadrează o placă principală țesută, din fibră de carbon, evidențiind cele 147 de componente ale mecanismului cronografului. De asemenea, oferă contrastul pentru citire care este atât de util în timpul operațiunilor cronografului, indicat de mâna mare colorată și de unul dintre cele două contoare de culoare fumurie. Orele și minutele pot fi citite cu ușurință de pe un cadran secundar aflat la ora șase și prezintă, de asemenea, “numărul norocos”, pictat în negru pe un fundal alb, cu un finisaj lucios și lustruit, și înconjurat de un inel metalic – care amintește de alezajele folosite la mașinile de curse.

Need For Speed: Louis Moinet Time To Race
Louis Moinet Time To Race

După cum am menționat mai devreme, carcasa elegantă prezintă linii fluide, iar pe lateral se află o nouă bază de coroană. Acele de la nivelul urechilor prelucrate prezintă o bombare subtilă satinată, care evidențiază integrarea lor cu cureaua.

Forța motrice – Calibrul LM96

Acest ceas cronograf Louis Moinet Time To Race este acționat de dinamicul Calibru LM96 – un mecanism automat, compus din 30 de bijuterii, care bate la o frecvență de 28.800 de rotații pe oră, oferind o rezervă de energie de cel puțin 48 de ore. Acest cronograf cu roată de coloană cu un singur buton prezintă un contor de 60 de secunde la ora nouă și un subcadran de 30 de minute la ora trei. Designul extrem de contemporan izolează mecanismul cronografului în două părți-147 pentru partea superioară și 164 de componente pentru partea inferioară a mișcării.

Este suficient să apăsați o singură dată pe un singur buton pentru a activa mecanismul și puteți vedea desfășurarea procesului de lucru în care diferitele elemente, cum ar fi pârghiile, ambreiajul, ciocanele, roata coloanei, arcurile și roțile, sunt puse în mișcare. La fel ca toate mecanismele Louis Moinet, și acesta este decorat și frumos finisat și lustruit. Rezistente la apă până la 50 m, cronografele Time to Race sunt prezentate pe curele de cauciuc roșii, albastre sau verzi, pline de catarame pliante cu trei lamele.

Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau