O nouă ediție a Yema Navygraf Marine Nationale GMT

Yema Navygraf Marine Nationale GMT – Compania franceză de ceasuri Yema a renăscut în ultimii ani, cu o gamă de ceasuri inspirate din istorie și foarte bine construite. Adăugați la acest lucru și faptul că unele colecții au mecanisme proprii, prețuri relativ accesibile și parteneriate atât cu Forțele Aeriene Franceze (Armée de l’Air), cât și cu Marina Franceză (Marine Nationale), și veți avea un pachet complet. Așa cum a fost cazul cu iterația anterioară a acestui ceas de călătorie de inspirație militară. Nouă pentru acest an, însă, este o versiune actualizată a Yema Navygraf Marine Nationale GMT, cu o nouă combinație de culori și o carcasă reproiectată.

Yema Navygraf Marine Nationale GMT

Yema Navygraf Marine Nationale GMT

Ediția anterioară a Yema Navygraf Marine Nationale GMT a făcut parte dintr-un cvartet de ceasuri furnizate Marinei franceze, alături de disponibilitatea sa comercială. Acesta a prezentat elemente de semnătură ale mărcii și colecției, care sunt acum remodelate într-o a doua generație Navygraf Marine Nationale GMT, dacă vreți. Actualizarea include o carcasă reproiectată, care acum măsoară 38,5 mm în diametru și 12 mm în înălțime.

Yema Navygraf Marine Nationale GMT

Designul este puțin modificat, cu o nouă combinație de finisaje contrastante și margini zimțate. Luneta rotativă bidirecțională are o inserție bicoloră albă și albastră, cu o gradație de 24 de ore. Este prevăzut cu un cristal de safir cu dublă boltă, o coroană înșurubată, un spate solid și o rezistență la apă de 300 m.

- Publicitate -

Cadranul albastru mat a fost, de asemenea, schimbat, cu indici aplicați în stil nou și mâini pentru ore și minute cu inserții Super-LumiNova. Mâna centrală a secundelor este galbenă și este cuplată cu o mână GMT în negru și galben, cu un vârf triunghiular decupat. În partea dreaptă, puteți vedea data într-o fereastră cu contur alb. Cadranul este semnat cu numele mărcii, numele modelului în galben și, bineînțeles, cu legătura Marine Nationale. Așa cum ar trebui să fie un astfel de ceas, totul este foarte lizibil.

Yema a păstrat mecanismul YEMA3000, o ediție GMT a calibrului său automat YEMA2000. Ca o alternativă la mecanismele ETA sau Sellita, acesta funcționează la o rată de 28.800 de rotații pe oră și oferă 42 de ore de rezervă de putere odată ce este complet încărcat. Este reglat pentru a funcționa cu o abatere de -/+10 secunde pe zi. Mișcarea a fost concepută și asamblată în Mortea, Franța, ceea ce face ca acest ceas să fie și mai atrăgător.

Yema Navygraf Marine Nationale GMT

Noul Yema Navygraf Marine Nationale GMT este disponibil fie pe o brățară din oțel inoxidabil cu un finisaj periat și o închidere pliantă de siguranță, fie pe o curea neagră din cauciuc FKM Viton cu o închidere pliantă. În plus, Yema furnizează o curea elastică “Marine Nationale” de parașutist cu o singură bandă, de culoare albastră, cu o dungă galbenă în centru. Acesta este disponibil pentru precomandă acum la prețul de 1.349 USD pentru brățara din oțel sau 1.379 USD pentru cureaua din cauciuc FKM Viton. Primul lot de 300 de bucăți este programat să fie livrat la jumătatea lunii iunie a acestui an.

Pentru mai multe informații sau pentru a precomanda ceasul, vă rugăm să vizitați Yema.com.

Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau