Tissot Seastar 2000 Professional are acum noi culori răcoroase

Tissot Seastar 2000 Professional este oferta celor Tissot pentru un ceas de scufundare autentic. Iar pentru prețul său, este plin de calitati exceptionale. Are un mecanism automat puternic, capacități mari de scufundare, materiale solide peste tot, certificările necesare și chiar arată destul de bine. Pe scurt, tot ce te-ai aștepta de la un Tissot și chiar mai mult. După modelele inițiale din 2021, marca actualizează acum colecția cu două noi modele Tissot Seastar 2000 Professional Powermatic 80, unul cu accente aurii și unul cu o temă abisală neagră și albastră.

Tissot Seastar 2000 Professional
Tissot Seastar 2000 Professional

Să ne întoarcem la elementele de bază ale Seastar 2000 Professional. Ceea ce aveți în față este unul dintre cele mai interesante și totuși accesibile ceasuri de scufundare de mare adancim. Aici nu este vorba de un ceas de 200 m cu aspect casual pentru weekend, ci de un ceas făcut pentru abis. Modern în designul său, fără referințe vintage, rămâne relativ clasic, dar puternic.

- Publicitate -

Măsurând 46 mm în diametru și 16,25 mm în înălțime, Seastar 2000 este un ceas mare pentru scufundări mari. Datorită urechilor scurte, rămâne relativ ușor de purtat. Fabricată din oțel inoxidabil 316L, carcasa frumos executată este echipată cu un cristal de safir bizotat și bombat, o coroană înșurubată și un fund înșurubat cu un cristal transparent. Există o supapă de heliu pe lateral, iar rezistența la apă este evaluată la 600 m sau 2.000 ft.

Tissot Seastar 2000 Professional

Tissot Seastar 2000 Professional este dotat, de asemenea, cu o lunetă unidirecțională din oțel inoxidabil, cu crestături adânci care permit o prindere ușoară. Acesta are o inserție din ceramică neagră lustruită, cu o scală de 60 de minute gravată. Iar ceasul respectă standardul riguros ISO 6425 pentru ceasurile de scufundare. Cadranul, cu culori în gradient și un model de valuri gravat, adaugă un pic de distracție unui design altfel serios. Mâinile și indicatoarele sunt mari și acoperite cu generozitate de SLN.

- Publicitate -

Tissot Seastar 2000 Professional Powermatic 80

În interior veți găsi mecanismul Powermatic de la Swatch Group, fabricat pe o bază ETA refăcută cu o rezervă de putere extinsă de 80 de ore și un arc de balans Nivachron cu proprietăți anti-magnetice.

Lansat pentru prima dată în trei modele din oțel inoxidabil, cu curea din cauciuc negru sau brățară din oțel inoxidabil și cadrane prezentate în albastru închis, turcoaz sau negru, există acum două modele noi în colecția Seastar 2000 Professional. Primul este un ceas realizat cu un anumit farmec luxos. Această referință T120.607.17.441.01 are o carcasă din oțel, un cadran negru în gradient și vine cu o curea din cauciuc negru. Ceea ce contează cel mai mult în acest context este prezența, atât pe lunetă, cât și pe mâini și pe indicatoare, a unor accente de culoare aurie care conferă acestei ediții un aspect retro.

Tissot Seastar 2000 Professional
Tissot Seastar 2000 Professional

Cealaltă versiune nouă, referința T120.607.37.041.00, joacă pe o temă complet diferită, cu o carcasă din oțel inoxidabil acoperit cu PVD, un luneta neagră cu scală argintie și un cadran în gradient albastru închis. Această versiune are o curea din cauciuc negru și textil albastru pentru un stil și mai modern și mai casual. În afară de aceasta, toate specificațiile celor trei modele sunt păstrate în aceste noi ediții.

Aceste două noi ediții ale ceasului Tissot Seastar 2000 Professional Powermatic 80 sunt acum disponibile pe site-ul Tissot. Ediția neagră și aurie se vinde la prețul de 995 EUR. Versiunea acoperită cu PVD negru și cadran albastru se vinde la prețul de 1.095 EUR. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați www.tissotwatches.com. iar pentru modele de ceasuri Tissot, VreauCeas.ro va arata cele mai noi modele si preturi.

Share This Article
- Publicitate -
Ad image
Comentariul tau